in ,

Jégkorong: Algyő és Békéscsaba volt az újabb forduló helyszíne

A Szarvasi Jégkorong SE U10-es csapata
A Szarvasi Jégkorong SE U10-es csapata

Az U10-esek Algyőn játszottak, a ,,hazai” makóiakkal, hódmezővásárhelyiekkel és a szegediekkel. A kiírás alapján most a Pörgős Pengékkel (Hódmezővásárhely) mérkőztünk meg kétszer.

A GP Szegedi Vízmű ellen kemény csatában most alul maradtunk, de a másik három mérkőzésünket simán megnyertük.

Ennek a korosztálynak ez volt az utolsó kötelező tornája ebben a bajnoki szezonban. A lejátszott húsz mérkőzésünkből tizennégyszer győztesen sikerült lekorcsolyázni a jégről, gratulálunk az elért eredményekhez és további sok sikert és örömet kívánunk a csapatnak.

Az Algyőn részt vett U10-es csapat tagjai: Kozák Viktor, Ardai Virág, Kepenyes-Darida Alex, Patay Sára, Patay István, Peres Mihály, Petrovics Kató, Urbancsok Kata, Urbancsok Mihály, Liska Dániel, Sovány Bendegúz.

U14-es korosztálynak Békéscsabán volt az e heti fordulója, ahol a bajnokság Déi Csoportjának első három helyén álló együttes volt az ellenfelünk, a kecskemétiek, a szegediek és a csabaiak.

A bajnokság rájátszásába való bekerülés (első két helyezett) miatt nagy küzdelmek zajlottak minden egyes mérkőzésen, sajnos a papírformát nem tudtuk átírni, így győzelem nélkül zártuk ezt a hétvégét.

Az U14-es csapat tagjai:
Kapus: Sovány Bendegúz
1. sor: Cziglédszky Barnabás, Csengődi Péter Keve, Petrovics Soma
2. sor: Kepenyes-Darida Zoé, Patay Panna, Opavszki Lara
3. sor: Bánfi Anna, Bánfi Péter, Csicsely Sára, Kohut Villő

Vasárnapra a duplájára emelkedik a beoltottak száma Békés megyében

Ablakkiállítás

Ablakkiállítás a rádiózás hőskorától