in ,

Utolsó mérkőzések az alapszakaszban

Fotó: Babák Zoltán

Az U14-es korosztálynak ebben a szezonban 24 mérkőzést kellett lejátszania, az utolsó három szombaton volt Algyőn. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű, a Marosi Pengék, a Csabai Farkasok voltak az ellenfeleink ezen a napon. Betegségek miatt nem a legerősebb összeállításban tudtuk kiállítani a sorainkat, de így is szoros mérkőzéseket játszottunk. Nyerni most nem sikerült, de mindenki kiadta magából, ami benne volt, ezen a napon ez erre volt elég. Legtöbb lánnyal felállva ötödik helyen tudtunk végezni az alapszakaszban, nem jutottunk be a rájátszásba, így számunkra befejeződött az idény. A góllövésben Petrovics Soma egy góllal lemaradt a dobogóról, 39 találattal a 4. helyen zárt.

Gratulálok mindenkinek az eredményhez és jó felkészülést a következő bajnokságra.

Az U14-es csapat tagjai:
Kapus: Bánfi Péter
1. sor: Csengődi Péter Keve, Patay Panna, Petrovics Soma
2. sor: Kepenyes-Darida Zoé, Patay Sára, Opavszki Lara
3. sor: Ardai Virág, Bánfi Anna, Kohut Villő

A Felnőtt 3×3-as bajnokság rájátszásba kerülés utolsó fordulóját ezúttal is Szarvason került megrendezésre, a szolnokiak által, mivel nekik nincs pályájuk.
Ismét a Szolnoki Várvédők és a Bajai Lurkók voltak az ellenfeleink. Már korábban eldőlt, hogy a Baja és a Szarvas csapata került a döntőbe, ezért tét nélküliek voltak az összecsapások, ami a játékon nem látszott meg, többször ,,szikráztak” az ütők a jégen.

Eredmények:
Szarvasi Jégkorong SE – Szolnoki Várvédők 24:19 (5:5; 10:5; 9:9)
Szarvasi Jégkorong SE– Bajai Lurkók 16:27 (8:9; 6:10; 2:8)

Csapat tagjai: Besenczy Zoltán, Budai Levente, Domján Balázs, Farkas Tamás, Gruner Benedek, Kozák Attila, Magyari László, Patay István

A forradalmi városfoglaló kezdőpontja

21 állomás, 4000 méter, 6000 lépés, 73 perc a szarvasi forradalom jegyében

Dr. Bencze Tamás

Megkérdeztük dr. Bencze Tamást, melyik COVID-teszt mire jó