in ,

Szoros mérkőzésen döntetlen

Majoros Flóra és a blokk (Fotó: Babák Zoltán)
Majoros Flóra és a blokk (Fotó: Babák Zoltán)

Döntetlenre zárult a szarvasi női kézilabdázók vasárnapi hazai bajnoki mérkőzése, melyen a csorvásiakat látták vendégül az NB II-es bajnokság 16. játéknapja keretében. A két ősi rivális ellentétes félidők után osztozott meg a pontokon.

Szarvasi NKK–Csorvási SK 21–21 (12–11)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, zárt kapuk mögött. Vezette: Bíró D., Gadnai.
Szarvas: Skorka – Buzási 3, Gabnai 4, Horváth B. 2, Szabó T. 3, Majoros 7 (2), Paska 2. Csere: Nagy B., Juhos (kapusok), Ábrahám, Nyerges, Óvári, Brachna, Janis, Tasgyik, Trnyik. Edző: Száva Flórián.

Csorvás: Mike – Major, Réti, Valaczkai 1, Nagy A., Madar 1, Baráth B. 9 (1). Csere: Zsiga (kapus), Biró, Zahoránné 3, Kurucz 7, Lévai, Ivanics D., Kerepeczkiné. Edző: Ivanics-Gyemó Anita, Baráth Lajos.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/1.

Szorosan alakult a mérkőzés első része, a vendéglátók aztán folyamatosan elhúztak (28. perc: 12–8). A végjátékban a szarvasiak megtorpantak és a csorvásiak majdnem kiegyenlítettek a szünetig. Fordulás után a hazaiak mintha az öltözőben maradtak volna, a csorvásiak egyenlítettek és a vezetést is átvették (48. perc: 16–19). Időkérés után próbálták rendezni a sorokat a hazaiak és a hajrában megfordították az eredményt. Az utolsó percben még egy ziccert is hibáztak, melyből a vendégek visszatámadva egyenlítettek. Ellentétes félidő után a döntetlen igazságos.

Nyári Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Megkezdjük a pedagógusok és a kismamák oltását Orosházán

Zajlik az árkok felújítása Csabacsűdön