Endrefalvi Erik fejéről szedi le a labdát Varga Patrik
Endrefalvi Erik fejéről szedi le a labdát Varga Patrik (Fotó: Babák Zoltán)
in ,

Talán a Csabacsűdnek állt volna inkább a zászló

Az első félidőben talán a vendég mezőhegyesiek támadtak szervezettebben, a Csabacsűdi GyLSE játékosai inkább előre tolt labdákból igyekeztek helyzetet kialakítani. A kapusoknak egyik oldalon sem akadt sok dolguk. Az első játékrész 40. percében Gombár Erik utolsó emberként szabálytalankodott, amiért pirosat kapott.

A második félidő kezdetéig a legveszélyesebb kapura tartó lövések a szünet második felében születtek, amikor a cserék melegítettek.

A 48. percben Czene Zoltán rosszul vette le a felé érkező labdát, ami Kasik Márk elé kerül, aki kapura ívelte, de Varga Patrik elcsípte.

A 70. percben egy mélyről jövő labdával Magyar Martin fordult kapura, de a vendégek portása ezt is hárította. Két percre rá ismét Magyar fordult kapura, de ez is elakadt Vargában.

A 89. percben Csasztvan Lénárd küzdött meg a labdáért és tolta be középre Endrefalvi Eriket keresve, aki először védőbe lőtte, majd az ismétlést a vendégek kapusa hárította szögletre.

Csabacsűdi GyLSE – Mezőhegyesi SE 0–0

Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt, Sovány Pál, Kasik Márk, Pecznik Péter, Viszkok Dániel (53′ Csasztvan Lénárd), Rafaj Roland, Magyar Martin (85′ Jelen Szebasztián Szilveszter), Tasi Norbert, Kiss Gábor, Gombár Erik, Endrefalvi Erik.
Jók: az egész csapat

Kondacs János: – Ha Endrefalvi berúgta volna, az én mesém is tovább tartott volna.

Ács Levente: – Az első félidei játékunk kellett volna a győzelemhez. A piros lap túlzottan kényelmessé tett bennünket.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt tekinthető meg.

Gödény-halom, Magyarország legnagyobb kunhalma

Lengyel húsvéti sonkaleves

Lengyel húsvéti sonkaleves