in ,

A második félidőt megnyerték, de a mérkőzés az elsőben eldőlt

Pecznik Péter csúsztatott fejese zárta a gólok sorát a Jamina ellen (Fotó: Babák Zoltán)

A megyei I. osztály küzdelmeinek 11. fordulójában a tabella utolsó előtti helyén álló Csabacsűdi GyLSE a Jamina SE-t fogadta a középmezőnyből. Az eredmény papírforma szerint alakult.

Az első félidőben a hazaiak megilletődötten kezdtek. Ezt a vendégek Horváth Milán révén a 4. percben rögtön ki is használták (0–1). A 21. percben Papp Dávid növelte a Jamina előnyét, majd a félidő vége előtt Pozsár Gábor szabadrúgásból rúgott egy gólt. A sorfal mellett elcsavart labda a felső kapufáról vágódott a hálóba (0–3).

Reméltük, hogy a szünetben Kondacs János edzőnek sikerül lendületet önteni csapatába, de a második félidő úgy folytatódott, ahogy az első abbamaradt.

Ennek ellenére az 56. percben Kasik Márk középről sikerült szépíteni (1–3). Ez reményt adhatott a hazaiaknak, mert a játék áttevődött a Jamina térfelére. Pozsár ugyan a 69. percben egy góllal megpróbálta a kedvüket szegni (1–4), de végeredményt Pecznik Péter állította be csúsztatott fejesével (84′ 2–4).

Ha a hazaiak a második félidei játékukkal kezdik a mérkőzést, másképp nézhetett volna ki a végeredmény. Sajnos ez a mérkőzés az első 45 percben már eldőlt.

Csabacsűdi GYLSE–Jamina SE 2–4 (0–3)

Csabacsűd, 100 néző. Vezette: Jakab József.
Csabacsűd: Petrovics – Viszkok Cs., Pecznik, Rafaj, Kiss G., Tasi N., Kasik, Magyar (Király), Endrefalvi (Styecz), Jelen (Gyurik), Körösfalvi (Viszkok D.). Edző: Kondacs János.
Jamina: Démusz (Zelenyánszki A.) – Horváth M. (Ángyán), Németh (Dankó), Rajsli, Pozsár, Kardos T., Papp D., Okos, Kovács I., Kardos L. (Zelenyánszki K.), Ulrich. Játékos-edző: Pozsár Gábor. Gólszerző: Kasik M. (56.), Pecznik (83.), ill. Horváth M. (6.), Papp D. (20.), Pozsár (38., 69.).

Öt góllal nyert Dévaványán és vezeti a tabellát a Szarvasi FC 1905

Sallai Márton és a háttérben édesapja, Sallai Zoltán

Sallaiék: Apa és fia közösen vizsgálta a hallépcsők működésének a hatékonyságát