in ,

Cukkinis pulykanyárs gorgonzolás édesburgonyával

Cukkinis pulykanyárs gorgonzolás édesburgonyával
Cukkinis pulykanyárs gorgonzolás édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram)

Mi legyen a vacsora? Mondjuk fóliában sült édesburgonya gorgonzolával, és egy csinos kis pulykahúsos nyárssal? 😋😋

Hozzávalók 4 főre

40 dkg pulykamell
2 db cukkini

Bors
Olívaolaj
Friss oregánó
4 db édesburgonya
12 dkg gorgonzola
1 pohár tejföl

Az édesburgonyát alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben puhára sütjük. Mérettől függően 40-50 perc alatt. A húst nagyobb kockára vágjuk, sóval, borssal ízesítjük. A cukkinit nagyobb karikára szeleteljük. Nyársra húzzuk felváltva a húst és a cukkinit. Olivaolajjal bekenjük, és forró grillen készre sütjük. Az édeskrumplit kicsomagoljuk, félbevágjuk, és gorgonzolát morzsolunk rá. Grill fokozaton megpirítjuk. Tejföllel meglocsolva, és friss oregánóval megszórva tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Fotó: Gallicoop Instagram)

Kupecz Tamás az ászokolóban a Monarchistát kóstoltaja

Nyitott a főzde szombaton: Sorban álltak a sörbarátok

Életfa a Gyakorló kertjében

Megállunk… és köszönetet mondunk