in ,

Új szezon, új edzők Csabacsűdön

Sechna Gábor és Kiri Mihály a Csabacsűdi GYLSE új edzői
Sechna Gábor és Kiri Mihály a Csabacsűdi GYLSE új edzői

Új edzőkkel vágnak az új évadnak a csabacsűdi labdarúgók. A váltásra azért került sor, mert Kondacs János Tiszaföldvárra távozott, ahol a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban élcsapatnak számító alakulatnál Rétes Pál munkáját segíti majd asszisztens edzőként.

– Elégedettek voltunk a munkájával, hiszen egy szétesőfélben lévő csapatot vett át, amelyet erőn felüli teljesítménnyel a megye I. osztályba vezetett és ott benn is tartott, a kupában pedig nyolc közé juttatott – mondta a váltás háttere kapcsán Gazsó Péter, a Csabacsűdi GYLSE elnöke. – Most viszont olyan lehetőséget kapott, hogy arra nem mondhatott nemet, és mi ezt a további szakmai fejlődése érdekében tudomásul vettük. Hogy ne legyenek kétségek és esetleges erodálódás, már a jaminai kupameccsen bejelentettük a váltást.

Kondacs János 2019 nyarán vette át a zöld-fehér együttes irányítását. A járvány miatt félbeszakított első évében a megye II/A osztály 8. helyén zárt, az idei kvalifikációs csoportküzdelmekből pedig a legmagasabb szintre juttatta a csapatot, amellyel 11. helyen végzett. A megüresedő helyét Sechna Gábor és Kiri Mihály veszi át a július elején induló felkészülés kezdetén.

– Sechna Gábor korábban utánpótlásvonalon végzett eredményes nevelőmunkát, segítője, Kiri Mihály pedig a játékosmúltja és a tapasztalata alapján került célkeresztbe – indokolta az utódlást illető kiválasztást Gazsó Péter. – Érkezésük hallatán minden játékos biztosított bennünket a maradásáról, ami jó kiindulóalap lehet a következő évre. Ha minden az elképzeléseink szerint alakul, akkor a megye-egybe nevezünk, de ehhez kell a többi klub pozitív hozzáállása is. Természetesen próbáljuk megerősíteni a keretet létszámban és minőségben, hogy tovább fejlődhessen a csapat, remélhetőleg ezzel sem lesz gond.

Bakulya Mihály

Papp Laci bácsi és Dankó Margitka a Duna TV felvételén

Ketten együtt 200 évesek: Papp László és Dankó Margit a Duna TV-n

Stafira Liza 3.A osztályos tanuló rajza

A nevelés és környezete – Az energetika pedagógiai kultúrája