in ,

Önnek 38 új üzenete érkezett

A Nem mind arany, ami férfi című könyv, mögötte balról a szerző, Majernyik Szimonetta, illetve beszélgetőtársa, Kreisz Andrea (Fotó: Babák Zoltán)

Áttevődött a partnerkeresés platformja a valóságból a virtuális világba. Ott mindenki az, aki és ami lenni akar. Ha valaki ezt az utat választja, vezethet kellemetlen vagy mulatságos pillanatokhoz, amikor élőben is virítani kell, ez derült ki kedden, amikor Majernyik Szimonetta “Nem mind arany, ami férfi” című könyvének bemutatóján e témában átélt kalandjaiból meregetett beszélgetőtársával, egyben barátnőjével, Kreisz Andreával a békésszentandrási könyvtár emeletén.

Szimonetta élőben humoros. A könyvéből felolvasott részletek alapján a “Nem mind arany, ami férfi” című könyvét a kezükbe vevők is vidám órákra számítsanak!

Szimonetta szingli. Nem mindig volt ez így. Nem egyszerű a szinglik élete, derült ki Kreisz Andreával folytatott kérdezz-feleletekre alapozott beszélgetéséből. Őszintén beszélt randijairól, kalandjairól. Randipartnerei közül többel máig tartja a kapcsolatot. Nyilván, ők a pozitív kicsengésűek közül kerülnek ki. A nála egy fejjel alacsonyabb Mr. Sóher természetesen nincs köztük. Róla is olvashatunk a “Nem mind arany, ami férfi” című kiadványban, csakúgy mint az autószerelőről és a hobbiköltőről is.

Szimonetta szeret utazni is; ezeknek is önálló fejezeteket szentel a könyvében.

Szimonetta Szabó úrral, a 14 éves fiával, Milánnal él, aki kamaszodik. Szabadszájú mint a kortársai mostanában, és nem rejti véka alá a véleményét.

A kiadványban 270 oldalon keresztül váltják egymást a partnerkeresésről és az utazásokról szóló történetek. A 270. oldalon folyt. köv.-vel zárul a könyv, ami azt sejteti, hogy már készül a következő.

Ez így is van. Szimonetta spoilerezett is belőle egy kicsit:

Randevúról hazatérve a számítógép előtt ülő Szabó úrhoz:

– Kisfiam, ha randevúzni mész, nehogy a lányok mellét nézd, hanem a szemét, és a mosolyát dicsérd, mert minden férfi csak a mellet nézi!
– Anya, Bíborka van vonalban!
– Szia Bíborka!
– Csókolom!!

Pár perc múlva a konyhában.

– Mi van, anya, még mindig lógatod az orrodat?
– Ááááá…, nem…
– Látom én, a csöcsös csávó a baj!

Bagosi Marianna balról a második

Nemzetközi karatés sikerek: szarvasi arany-, ezüst- és bronzérem a horvát openről

Bakos Krisztián és Patay István találkozása a pályán

A farmerek és a fuvarozók maximális ponttal az élen