in ,

Sadie-vel nyitott a Cervinus Akusztik

Valach Vendel és Sadie Mulholland
Valach Vendel és Sadie Mulholland (Fotó: Babák Zoltán)

Havonta jelentkező akusztikus zenei estet indított a Cervinus Teátrum. Ennek első estje szombaton volt a kamarateremben.

Csasztvan András, a Cervinus Teátrum ügyvezetője még a nyár folyamán szólította meg Sadie Mulhollandot, hogy nem lenne-e kedve házigazdaként felvállalni egy ilyen sorozatot, amire a fiatal énekes örömmel igent mondott.

A Sadie és vendégeinek első alkalmán maga, a házigazda ült a mikrofon elé. Társa Valach Vendel volt, aki akusztikus gitáron kísérte. Nem új a kapcsolatuk: a gimnáziumi éveik alatt együtt zenéltek a Flyerzben. Dobosuk, Gruner Beni is ott volt a teremben, de most a kamerák mögött segédkezett.

Erre az estére saját dalai közül az elmúlt évek terméséből válogatott Sadie, de napjaink külföldi slágerei mellett felcsendültek az AWS, a Margaret Island, a Carson Coma ismert dallamai is.

A dalok között Sadie saját életéből mesélt epizódokat, vagy sztoriztak egyet Vendivel.

Ezeknek az esteknek a különlegessége, hogy a vendégeket mindig más és más koktéllal kínálják meg a Cervinus munkatársai. Ezen a napon a tropical dream alkoholos vagy alkoholmentes változatát kóstolhatták meg zene hallgatás közben a vendégek.

Zima Dániel első, a csapat második gólja a mérkőzés 77. percében

Minden szempontból értékes győzelem született Szarvason

Pulykamell cordon bleu házi sült krumplival

Pulykamell cordon bleu házi sült krumplival