in ,

Egy hétvége, három verseny, éremeső plusz egy edzőtábor

Sükösd Attila edző és a legkisebbek
Sükösd Attila edző és a legkisebbek

A Szarvasi Birkózó Egyesület sportolói egyszerre három versenyen vettek részt a hétvégén.

Az egyik helyszín Orosházán volt, ahol a junior szabadfogású országos bajnokságon Hajduch Nándor ragyogó bronzéremmel tért haza. Szpin Mihály a pontszerző ötödik helyen végezett. Tóth Dominik és Balázs Gergely ezen alkalommal nem tudott a legjobb öt között végezni.

A másik megmérettetés a kecskeméti Balla József Emlékverseny volt, ahol Szpisjak Bence eggyel nagyobb súlykategóriában próbálta ki magát. Nem sok kellett ahhoz, hogy dobogóra állhasson, de ez most nem sikerült. Bence szemmel láthatóan fejlődik, nem sokat kell várnia a dobogóra.

Belincsák Henrik nagyon szép ütemben halad előre az utóbbi időben. Helyezést sajnos most sem ért el, viszont példaértékű birkózásának a közeljövőben biztosan nagyszerű eredménye lesz.

A legkisebbek utaztak a legmesszebbre. Ők Lengyelországban küzdöttek rendkívül elszántan és fegyelmezetten.

A “kirándulás” sikeres volt. Bogyó Benedek és Darvas Krisztián aranyérmet, míg Tóth Kevin ezüstöt hozott haza.

“Nagy boldogság volt ez az út a gyerekeknek, hiszen sosem jártak még Lengyelországban, és útközben is csodás látnivalókban volt részük”, mondta a versenyhétvégét követően edzőjük, Sükösd Attila, aki a legkisebbeket kísérte el, és aki mindhárom verseny eredményét sikerként könyvelte el. “Mérhetetlenül büszkék vagyunk a nagyobb birkózóinkra, hogy ügyesen támogatták egymást, és szép eredménnyel tértek haza.”

Végül az edző köszönetét fejezte ki mindazon szülőknek, a Vasas birkózószakosztályának, valamint Tóth Patriknak azért a segítségért, amiért ennek a zsúfolt versenyhétvégének a sikeres lebonyolításához nyújtottak.

Tóth Patrik és Hajduch Nándor a kadet szabadfogású válogatott keret tagjaként utazhatott Lengyelországba, ahol egyhetes edzőtáborban vesznek részt.

A következő hétvége is hosszú lesz birkózóinknak, aki Zalaegerszeg, a kötöttfogású serdülő országos bajnokságon lépnek a szőnyegre.

480 forintos zemanyagárakrak ma a szarvasi MOL-kúton

Mától 480 a jóárasított 95-ös és a gázolaj

Fotó: Gácsiné Petrov Szilvia

Harry Potteren túl, mézédes karácsony előtt