Nagy Máté (piros) és Szegedi Döme bemutatója. Jobbról Zoran Jerkovics 7. danos mesteredző
Nagy Máté (piros) és Szegedi Döme bemutatója. Jobbról Zoran Jerkovics 7. danos mesteredző (Fotó: Babák Zoltán)
in ,

Felnőtt válogatott bajnokokkal edzettek hétvégén a szarvasi karatésok

A versenyszezonra készültek hétvégén a szarvasi karatésok Zoran Jerkovics 7. danos mesteredző, a belgrádi sportakadémia professzorának irányításával. Az edzőtáborba a BVSC és a Sportingbudo csapatai is ellátogattak legjobb versenyzőikkel. A felnőtt válogatott legjobbjai közül ketten is tovább emelték az esemény rangját: Szegedi Döme világbajnok, Premier League Grand Winner, valamint György Dániel, Egyetemi Európa-bajnok, Eb. bronzérmes karatés is részt vett az edzéseken, ezzel is hozzájárulva a helyi sportolók fejlődéséhez. Segítette a munkát további  két korábban kiváló versenyző edző is, az  Eb bronzérmes, vb. ötödik Bartha Nikola valamint az Eb. ezüstérmes, szintén vb. ötödik Horváth Ottó is.

Szombaton és vasárnap is két-két edzésre került sor, majd korosztályokra bontva három küzdőtéren kontrollmérkőzések következtek, melyből mind a versenyzők, mind az edzők kellő információt gyűjthettek be a jövő heti formába hozáshoz.

Az edzőtábor jó hangulatban telt, a vendégek mindannyian elégedettségükről biztosították a házigazdákat. Ennél is fontosabb azonban, hogy elérte célját, így a sportolók az utolsó simítások elvégzését követően megfelelően felvértezve vághatnak neki a jövő hét végén Szigetszentmiklóson megrendezésre kerülő Tatami Kupának, és a soron következő kvalifikációs tornáknak.

Ruzsinszki György – SZHKE

Kisléghi Nagy Lehel 2021. november 5-én a szarvasi Városi Könyvtárban tartott könyvbemutatóján

Elment egy Bolza-sarj – Búcsú kisléghi Nagy Leheltől

U10-es csapatunk középen fekete szerelésben

Mozgalmas hétvége, megvan a második tornagyőzelem