in ,

Most jelentkezz! – JóPálya vetélkedő 2022

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ismét meghirdeti háromfordulós szakmai vetélkedőjét, Békés megyei általános iskolák 6-7. osztályos tanulói részére.

A vetélkedő célja, hogy a diákok önállóan is ismerkedjenek a szakmák világával, szélesítsék látókörüket és minél tájékozottabbak legyenek a szakmatanulási lehetőségek terén.

Jelentkezési feltételek

A vetélkedőre általános iskolák 6-7. osztályos tanulói jelentkezhetnek. A diákoknak tetszőleges névvel ellátott háromfős csapatot kell alakítaniuk. Egy iskolából több csapat is jelentkezhet, azonban minden diák csak egy csapatnak lehet a tagja. Vegyes csapat is kialakítható (fiúk-lányok, hatodikos – hetedikes tanulók egy csoportban). A csapathoz egy kapcsolattartó pedagógus kijelölése szükséges.

A vetélkedőn való részvétel regisztrációhoz kötött, amely a vetelkedo@bmkik.hu e-mail címen a mellékelt jelentkezési lapok (diákok, pedagógus) megküldésével tehető meg. A jelentkezési lap mellékletét képezi az adatkezelési tájékoztató.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ A VETÉLKEDŐRE: 2022. április 8.

A vetélkedő rövid leírása

A vetélkedő három fordulóból áll, az 1. és 2. fordulóban max. 10 pont gyűjthető. Az első és második fordulóban mindenki részt vesz (kötelező). A harmadik fordulóba az első 10 csapat jut – a pontok összesítése alapján kialakult sorrend szerint.

Az első fordulóban egy 20 kérdésből álló űrlapot kell helyesen kitölteni és beküldeni.
A második fordulóban egy általatok választott szakmát bemutató kisfilm/PPT készítése lesz a feladat.

A csapatok a harmadik fordulóban egy interaktív nap keretében mérik össze tudásukat és ügyességüket.

A részletek ide kattintva olvashatók.

Spenótos pulykás rizottó

Spenótos pulykás rizottó

A parlamenti patkó pillanatnyi állapota

OV S05E01: Másnap