in ,

Szoros mérkőzésen hajrában nyert a Szarvasi NKK

Hajdu Andrea 4 góllal járult a Szarvasi NKK sikeréhez ezen a hétvégén (Fotó: Babák Zoltán)

A vendégek sokadogatásos játékkal igyekeztek helyzeteket teremteni, és távoli lövésekkel gólt szerezni, többször eredményesen. A hazaiak a lerohanást választották sok technikai hibát vétve. A gólpárbaj felváltva esett a 20 percig (12-12). ezt követően az orosháziak átvették a vezetést, és 15-20-as eredménnyel zárult a félidő.

Szünet után rákapcsolt a Szarvasi NKK. Feljavult a védekezésük, kezdték csökkenteni hátrányukat. A vendégek igyekeztek a játékot továbbra is lassítani, tartva előnyüket.

Az 56.percben egyenlített az NKK 27-27-re, majd két gólt lőve 29-27-re elhúzott. A végén még egy vendég góllal lett 29-28 a végeredmény.

Sportszerű, izgalmas mérkőzésen a rutinosabb csapat nyert. Az U22-es gárda az utolsó 10 percben mindössze egyszer talál Nagy kapujába.

Száva Flórián: Az első félidőben pontatlanok voltunk.Szünet után feljavult a védekezésünk és 30 perc alatt csak 8 gólt kaptunk, sikerült a két pontot itthon tartani.

Szarvasi NKK- Oxxo Energy Orosháza NKC U22 29-28 (15-20)

NBII-es női kézilabda mérkőzés
Szarvas 70 néző. Vezette: Biri Ákos, Kis Sándor

Szarvas: Nagy – BUZÁSI 8, Balogh 2, Papp 9/3, HAJDU 4, Majoros 3/1, Paska 2. Csere: Juhos, Skorka, kapusok – Kovács, Nyerges, Óvári 1, Tasgyik, Trnyik, Száva, Závoda. Edző:Száva Flórián

Orosháza U22: SZŐKE – Nagy 2, Révész 3, Balaskó 3, Szőllősi 3, Csompara 2, MÉSZÁROS 4. Csere: Gedó (kapus) – PAPP 5, Buczku 2, Jáhn 3, Bedron 1, Forrás, Prozlik. Edző: Nagy Ferenc.

Kiállítások: 2 ill. 4 perc. Hétméteres: 4/3 ill. 0.

Nyári Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Hárencsár László felolvas a 2022-es versmaratonon

Ismét versmaraton a magyar költészet napján

Tóth István tanítványai nyolc fővel képviselték a viharsarki egyesületet

Taekwon-dosok csúcsformában