in ,

Elhozta mindhárom pontot Orosházáról a Szarvasi FC 1905

Orosházán a Szarvasi FC 1905 sikerével zárult a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszása harmadik köre. A házigazdák részéről a jelek szerint remek ötlet volt a hét utolsó napjára tenni a dobogós helyekért csatázó együttesek találkozóját, kitérve a többi párharctól több mint 400 nézőt vonzott a Mátrai Stadionba.

A házigazdák kezdtek jobban, negyedórányi játék után Vincze révén a vezetést is megszerezték. Lassan ébredtek a látogatók, de a félidő utolsó harmadára átvették az irányítást és a szünet előtt Kiri két szemfüles góljával fordítaniuk is sikerült.

A második félidőben mezőnyben egyenrangú ellenfelek küzdöttek, az aktívabb vendégek Furár jóvoltából a harmadik találatukat is megszerezték. A házigazdák próbáltak váltani de ezúttal nem az elképzeléseik szerint alakultak a dolgok. A hajrában egy jogos büntetőből még szépítettek, a pontszerzésre azonban nem volt reális esélyük.

Orosházi MTK-ULE–Szarvasi FC 2–3 (1–2)

Orosháza, 450 néző. Vezette: Telek András.

Orosháza: Marunák – Varga P. (Czinkóczi), Dajcs, Kasuba, Selmeczy, Harangozó, Szabó Á., Gedó, Vincze A., Fehér (Péli), Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Szarvas: Kasik – Bány, Zima (Csomos), Polonszki, Zahorán, Magyar (Pilán), Deli (Moleri), Kiri M. (Lénárt), Furár, Simon R., Styecz (Czvalinga). Edző: Somogyi János.

Gólszerző: Vincze A. (16.), Miszlai (82. – 11-esből), ill. Kiri M. (43., 45.), Furár (61.).

A jobb helyzetkihasználásával aratott sikerével a Szarvas második helyre lépett előre, az Orosháza pedig a dobogóról leszoruló hármast vezeti pontelőnnyel.

Bakulya Mihály / BMSEXTRA.hu

Fotó: Kovács Bence

Tóth István tanítványai nyolc fővel képviselték a viharsarki egyesületet

Taekwon-dosok csúcsformában

Roadpol Alcohol & Drugs – húsvéti közlekedési akció az utakon