in

Fürdőruha – használhatod ugyanazt az úszáshoz és a napozáshoz?

Hány darab fürdőruha lógjon a szekrényedben? Logikusan egy is elég, igaz? De mi van akkor, ha mondjuk nincsen negyven fok és csuromvizesen kint a parton majdnem megfagysz? Na ugye, hogy van értelme a cseredarabnak?

A praktikum vagy az esztétikum a fontosabb?

Már-már eldönthetetlen dilemmának tűnik, hogy a fürdőruhák kapcsán mi az, ami többet nyom a latba, a hasznosság vagy a szépség? Ám valójában ez a kérdés egyrészt helytelen, másrészt nem életszerű. Miért is kellene döntened? A https://answear.hu/k/noi/ruhazat/furdoruhak oldalon található modellek kivétel nélkül mindkét területen az élen teljesítenek. Ha ez nem így lenne, akkor a hiányérzet elkerülhetetlenné válna.

Az, viszont tényleg megfontolandó tényező, hogy milyen célra keresel fürdőruhát? Kizárólag úszáshoz vagy csak napozáshoz, esetleg e kettő keverékéhez? Ugyanis azok a modellek, ami kellő ruganyosságot és adott esetben szigetelést biztosítanak a vízben, kint nehezebben száradnak, azaz ahogy arra fentebb céloztunk, ha nincsen negyven fokos kánikula, akkor akár még a fázás is osztályrészeddé válhat. Na ez azért nem annyira vonzó forgatókönyv. Ellenben a napozáshoz elegendő egy vékonyabb alapanyagú variáció, ami pont ott takar, ahol szeretnéd és mindazt láttatja, amit fel akarsz kínálni a csábítóan simogató nap számára. Akár még az is előfordulhat, hogy egyetlen alternatívában megtalálhatod a közös keresztmetszetet, de ha nagyon rezeg a léc, akkor jobban jársz két külön modellel!

Miben indulj neki a strandnak?

Ha most azt mondjuk, hogyha nyár akkor elő a mokaszin előnyeivel, akkor mi az, amire elsőre gondolsz? Hogy megőrültünk? Akár még igazad is lehetne, kivéve ha az utóbbi évek időjárási fordulatait vesszük alapul. Simán elképzelhető, hogy az egyik percben még tűz a nap és negyven fok van, a másikban meg leszakad az eső és másnap reggelre tíz fokot mutat a hőmérő. A https://answear.hu/k/noi/cipok/mokaszinek-es-felcipok ezért is kattintásra érdemes, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged a félcipők nyújtotta pozitívumokra. Nyilván senki sem úgy készül, hogy most aztán akkor elmarad a nyár és marad a zimankó. Dehogy! Sőt a forróság már most borítékolható. De ha a váratlan helyzetekre is felkészülsz, akkor aztán téged tényleg nem zökkenthet ki senki és semmi a nyugalmadból és az egyensúlyodból! Ez már eleve minden pénzt megér!

Melyik márka a szíved választottja?

Ugyan aligha nevezhető ki egyetlen egy gyártó a befutónak, mert minimum hárman állnak sorba ezért a címért, de a https://answear.hu/m/birkenstock oldal mindenképpen figyelemre méltó. A márka sokat tett már le arra a bizonyos asztalra. Nem most kezdte, amit csinál és vélhetően nem is mostanában fogja befejezni. De pontosan ennek a múltnak köszönhetően jobban érti a divat nyelvét, mint ahogy azt a legtöbben gondolják. Éppen ez az a hozzáértés, ami a vállalat hitelét, egyúttal sikerességét adja. Ez az, amiért világszerte több tízmillióan rajonganak, és ami kétségtelenül nehezen felülmúlható! Szóval miért ne élnél te is ezekkel a pozitívumokkal?

(X)

Hajduch Nándor a Szavas Város Barátainak Körétől kapott "Szarvasért" Emléklappal

Éremben gazdag, mozgalmas hétvége a birkózóknál

Liska Tamás és Lovász Geri Slowhands elnevezésű formációja volt Sadie Mulholland vendégei 2022. április 30-án a Cervinus Teátrum Kamaratermében

A blues hőskorát hozta el Szarvasra Liska Tamás és Lovász Geri