in ,

Három birkózóarany Lengyelországból

Három birkózóarany Lengyelországból
Három birkózóarany Lengyelországból

Szeptember 4-én a Szarvasi Birkózó Egyesület kisebb növendékei közül néhányan Lengyelországban, Rzeszówban mérettették meg magukat a III. Olimpiai Reménységek Szabadfogású Versenyén. Darvas Krisztián, Tóth Kevin, Bogyó Benedek és Belincsák Henrik kelhetett útra Lengyelországba.

A fiúk igazán kitettek magukért, és megmutatták, hogy az áldozatos munka meghozza a gyümölcsét.

Krisztián, Kevin és Beni minden mérkőzésüket megnyerve a dobogó legfelső fokára állhattak.

Belincsák Henrik is nagyon szépen és tudatosan birkózott, de sajnos nem sikerült érmet szereznie. Ellenfelével azonos pontszámmal zárta a mérkőzést, azonban nem ő szerezte az utolsó pontot, így bár becsületesen helyt állt, Henrik búcsúzni kényszerült a versenytől.

“A külföldi versenyekkel járó utazásokat meg kell szokni a versenyzőknek, hiszen már az odajutás önmagában is kimerítő tud lenni. A gyerekek mégis nagyszerűen versenyeztek és igazán büszkék lehetünk rájuk, hogy mindenki a maximumot hozta ki magából”, foglalta össze a verseny tapasztalatait edzőjük, Sükösd Attila, aki a verseny ideje alatt Romániában, Konstancában végezte edzői teendőit a Strandbirkózó Világbajnokságon, ezért köszönetét fejezte ki a családtagoknak, segítőknek az utazásban nyújtott segítségért, Hajduch Nándornak, illetve a Vasas Birkózó Szakosztály edzőinek, Wöller Gergőnek és Wöller Ákosnak a versenyzőknek nyújtott támogatásért.

A siker tárgya és kovácsa a kovácsműhelyben: Keller Gergő és edzője, Bátor György 'Doxy' a szarvasi vízitelepen

Keller Gergő: Ha már egyet megnyertünk, miért ne legyen mindjárt kettő?!

Molnár Ábel ma indult neki hatodik vulkánjának, ami Pápua Új-Guineában van

Ábel ismét elindult a rengetegbe