in ,

Vereséggel felérő döntetlen Csanádapáca ellen

Kasik Márk egyenlítőgólja a 92. percben (Fotó: Babák Zoltán)

Az előző mérkőzéseken már sikerült felépíteni valamit, egészen jól focizott a Csabacsűdi GyLSE, erre a hosszú idő óta első hazai mérkőzésen leblokkolt a csapat, foglalta össze véleményét Boér Zsolt edző a megye kettő A csoportjának 7. fordulójában játszott vasárnapi mérkőzést követően, amit Csanádapáca együttese ellen vívtak.

A 11. percben a szél megtréfálta Rohony Márk kapust, Bozsó Márk becsavart szögletét a hálóba segítette (0–1). Az állás ez volt még a 90. percben is, de a hosszabbításban Kasik Márk majd 40-ről elvégzett, kapu elé ívelt szabadrúgásának befejezésére érkező öt csabacsűdi – meg vélhetőleg a továbbra is váltakozó lökésekkel fel-feltámadó szél – megzavarhatta Pós Attilát, aki elmérte a távolságot, és aláfutott a labdának, ami így felette nagyot pattanva a léc alatt kötött ki (92′ 1–1).

Ezzel a góllal sikerült egy pontot megmenteni a csabacsűdieknek, akik így a 15 csapatos bajnokság 10. helyén várják a következő fordulót.

“Ha egy ilyen csapat ellen nem tudunk gólt szerezni, akkor ez nyögvenyelős lesz”, mondta a hazaiak edzője. A keret fiatalokkal töltődött fel, Rétes Roland, Gerhát Krisztián, Pecnyik Gábor, Urbancsok Ákos, Varga Tamás, Király András sokszor párhuzamosan játszanak az ifiben is. Egy félév még biztos kell, hogy összeérjen a csapat, azoknak a tavalyi stabil embereknek a hiánya, akik most más csapatokban rúgják a gólokat, ne érződjön, véli Boér Zsolt.

Csabacsűdi GyLSE – Csanádapácai Előre FC 1–1 (0–1)

Csabacsűdi GyLSE: Rohony Márk – Kiss Gábor (67′ Viszkok Csaba), Varga Tamás, Szabó Ferenc, Gerhát Krisztián – Styecz Dániel (46′ Jelen Szebasztián), Sovány Pál – Sándor János (Király András), Pecnyik Gábor (46′ Gyurik Dániel), Rétes Roland (64′ Kasik Márk) – Urbancsok Ákos

Boér Zsolt: Nagyon vártam már, hogy ismét hazai pályán szerepeljünk, de a csapat ezt nem tudta feldolgozni. Ez egy vereséggel felérő döntetlen volt. Sok lehetőségünk volt, de hiányzottak azok az utolsó passzok, amikkel meg tudtuk volna fordítani ezt a mérkőzést.

Ballagás 1982-ben

40 év után újból becsengettek

Jöttünk, láttunk, győztünk