in ,

Élvezetes, eredményekben gazdag versenyhétvége

Botos Marcell I. hely, Magyari Milán II. hely

Az asztalitenisz egyesület Gödöllőre utazott december első hétvégéjén. Mikulás kupa néven egy nyílt verseny zajlott, ahol igazolt és nem igazolt játékosoknak is külön versenyt rendeztek. A Demeter Lehel ASE fiataljai közül Magyari Milán és Botos Marcell az igazoltak között, míg Pozsgay Brúnó és Korbely Alex a nem igazoltak között indult. Utóbbiak közül Brúnó megnyerte a saját versenyszámát, Alex pedig az ötödik helyen végzett.

Marcell és Milán ismét a döntőben találkozott a múltkori diákolimpia után. Ezúttal Marcellnak sikerült visszavágnia, ezzel megszerezve az első helyet, Milánnak pedig a másodikat.

Egy remek és élvezetes versenyt tudhatnak maguk mögött a gyerekek. Egyrészt a színvonalas körülmények miatt, mivel Magyarország egyik legjobb asztaltenisz terme a gödöllői, másrészt a verseny szervezése miatt is. Minden játékos sok meccset tudott játszani tudásától függetlenül, így mindenkinek tartalmas volt ez a nap.

Részünkről továbbá öröm nézni, hogy a játékosaink hétről hétre jobban élvezik a játékot, amitől sokkal felszabadultabbak edzéseken, s versenyeken egyaránt. Ez még jobban erősíti Medvegy Mihályt, az egyesület elnökét és Kiss Dániel Gábor vezetőedzőt az eddig végzett munka minőségéről és folytatásáról.

A képeken Botos Marcell I. hely, Magyari Milán II. hely, Posgay Brúnó I. helyezett és Korbely Alex V. helyezett.

Medvegy Mihály

Mojsza Mihály orosházi jármű villamossági szerelő mester a szarvasi baráti kör tagja fogadja Bődi János, a BMKIK általános elnökhelyettese, a szarvasi baráti kör elnöke gratulációját

Arany-, ezüst- és bronzkoszorús, illetve frissen végzett mestereket avattak

Juraj Haviar és Tomáš Pohorelec a felnőtteknek szóló előadáson

Szlovák színház kicsiknek és nagyoknak