in ,

Gyerekek és szülők feszültek egymásnak 2023 első napján

Közös fotózkodás a szülők-gyerekek játék félidejében 2023. január 1-én a szarvasi jégpályán
Közös fotózkodás a szülők-gyerekek játék félidejében 2023. január 1-én a szarvasi jégpályán (Fotó: Babák Zoltán)

Amióta a jégpálya megépült gyerekek-szülők játékkal kezdik az évet január 1-én a Szarvasi Jégkorong SE tagjai. Így történt ez 2023. január 1-én is 11 órától. Valljuk meg, elég kegyetlen menetrend ez a karácsonyi kajakóma, esetleg egy keményebb szilveszteri buli másnapján.

Sorversennyel melegítettek, amit természetesen a gyerekek nyertek. Ebben azért része volt Kohut Pál edzőnek, akinek a szemében van a testtömegnek a jég és az autógumi közötti súrlódási együtthatójára gyakorolt hatásának a kompenzációs képlete, így alkalmanként – szigorúan a fizika törvényei szerint – hátrébb lökte a felnőttek gumiját.

A sorversenyt a gyerekek nyerték. A közös csapatképet követően három felnőtt játszott öt gyerek ellen sorcserével. Olyan bevállalósabb szülők is szerelésbe bújtak, akik nem jégkorongoznak, csak a buli kedvéért húztak a lábukra korcsolyát, de e buli kedvéért mindent.

“Az a gyerekeknek borzasztó nagy élmény, amikor a felnőttek ellen játszhatnak”, mondta Kojak, pláne ha a 30 perces mérkőzést szintén az ifjabb korosztály nyerte.

A játékot közös süteményezés és pezsgőzés zárta, természetesen kölyökpezsgővel.

A Zenélünk sorozat decemberi előadásán Tatár Bianka és Gulyás Levente mesélt el egy történetet a szerelemről

Tíz kicsi bűnjel

A Kacsa-tó 2023. január 3-án

Indulhat a Kacsa-tó projekt, újabb híd is a tervek között