in

Lendületben a szarvasi Gallicoop Zrt.

A Gallicoop Zrt. vezérigazgatói posztját 2023-tól Ruck János tölti be
A Gallicoop Zrt. vezérigazgatói posztját 2023-tól Ruck János tölti be (Fotó: Gallicoop)

A szarvasi GALLICOOP Zrt. versenyképessége bel-és külföldön egyaránt növekedésnek indult az utóbbi évek gazdasági nehézségei ellenére. A jelenleg 70-75 milliárdos cég 4 üzemmel, 7 leányvállalattal az ország legnagyobb zárt integrációjával rendelkező vállalata.

A 3,5 millió körüli, önállóan előállított pulyka és ezek feldolgozásának koordinációja bőven ad feladatot, és nyújt biztos hátteret a közel 1500 munkavállalónak.

A magyarországi pulyka húsfeldolgozásában élen járó vállalat vezérigazgatói posztját 2023-tól Ruck János tölti be, aki korábban több élelmiszeripari nagyvállalat vezetőjeként tevékenykedett. 2021-ben került a szarvasi üzembe, ahol először kereskedelmi igazgatóként irányította csapata munkáját, majd operációs vezérigazgatóként koordinálta a területéhez tartozó kollégákat.

A termeltetési és integrációs vezérigazgató-helyettes pozíciót Csupászné Sánta Éva tölti be, a gazdasági-stratégiai vezérigazgató-helyettesi feladatokat Füzesséry Tibor látja el. A vállalat célja továbbra is a biztonságos, jó minőségű termékek előállítása, a közel egy éve kialakított GALLIO brand további bővítése, piaci részesedésének növelése a megváltozott vásárlói igények maximális figyelembevételével.

Kasik Márk (Pro Gym) kűrje

Hamarosan következik a két éllovas összecsapása

Bodonyi Dóra.Bátor György Doxy és Keller Gergő a Héraklész díjazottjai között

Keller Gergő és Bátor György a Héraklész legjobbjai élén