in

Birkózó ezüst az országos bajnokságról

Bogyó Benedek ezüstöt szerzett a kaposvári országos versenyen
Bogyó Benedek ezüstöt szerzett a kaposvári országos versenyen

Február 18-án rendezték meg a Diák I-es Országos Bajnokságot Kaposváron, amire Bogyó Benedek és Darvas Krisztián jutott be.

Beni 42 kg-ban indult, összeszedetten, felkészülten állt ki a szőnyegre, szépen menetelt előre és csak a döntőben talált legyőzőre, ezért második helyezést ért el. Ezzel a szarvasi versenyzőnek sikerült elérni azt, amit a tavalyi évben eltervezett, és országos bajnoki döntőt birkózhatott.

Kriszi utolsó éves diák II-es versenyzőként engedéllyel indult volna ezen a versenyen, azonban a héten az utolsó edzésen egy szerencsétlen mozdulat ezt lehetetlenné tette, térdsérülést szenvedett, és nem tudott szőnyegre állni.

Edzője, Sükösd Attila bízik benne, hogy a jövő heti diák II-es országos bajnokságra meggyógyul, és el tud indulni a versenyen.

“Örülök, hogy Beninek sikerült elérnie ezt a célját, éremesélyesként indult, és élni is tudott vele. A döntőben kicsit meg volt illetődve, de messze még az út vége, ez egy nagy lendületet adhat neki a továbbiakban. Krisztián sérülése bosszantó, habár engedéllyel indulhatott volna ebben a korosztályban, úgy gondoljuk, nagy eséllyel lehetett volna itt is országos bajnok. Most a gyógyulásra koncentrálunk és bízunk benne, hogy hétvégén a saját korosztályában szőnyegre tud lépni”, foglalta össze a versenyhétvégét a Szarvasi Birkózó Egyesület elnöke, Sükösd Attila.

A török idők végvári hőseire emlékeztek a szlovákosok

Dalokkal köszöntötték a párokat a Muslincák Valentin-nap alkalmából

Dalokkal köszöntötték a hölgyeket Valentin-nap alkalmából a Muslincák