in

Kiemelkedő eredményt értek el a szarvasi kajakosok a Héraklészen

Bátor György edző és csapata a Héraklészen
Bátor György edző és csapata a Héraklészen

A kajakosok szokásos tél végi fizikai felmérőjét a Vajda Attila Regionális Akadémia szervezésében idén is Algyőn rendezték meg a hétvégén. A Kajak-Kenu Club Szarvas, Bátor György edző vezetésével idén 8 versenyzőt nevezett az U8-U14-es korosztályban.

A tavaszi vízreszállás előtt jó alkalom ez az erőfelmérő, hogy reális visszaigazolást kapjon a sportág a versenyzők télen elvégzett munkájáról. Az ilyenkor szokásos feladatokat (futás, lábemelés bordásfalnál, húzódzkodás, fekvőtámasz) a szarvasi versenyzők kivétel nélkül jól teljesítették, így bizakodva nézhetünk a 2023-as szezon elé.

A csapatból kiemelkedő eredményt ért el Csilik Natasa, aki az U11-es lányok között tudott győzedelmeskedni. Valastyán Máté az U12-es fiúk között 3. helyezett lett, míg Velencei Boldizsár U14-es korú versenyzőnk idén is bebizonyította, hogy ebben a műfajban verhetetlen. Boldizsár 9 éves kora óta minden évben győzedelmeskedni tudott a tavaszi és őszi fizikai felméréseken. Várnagy Villő és Kunstár Gerda arany minősítést kaptak.

Gratulálunk az egész csapatnak és a felkészítő edzőnek!

KKC Szarvas

Dalokkal köszöntötték a párokat a Muslincák Valentin-nap alkalmából

Dalokkal köszöntötték a hölgyeket Valentin-nap alkalmából a Muslincák

Kohut Pál edző és két tanítványa, Ardai Virág és Patay Sára

Ardai Virág és Patay Sára meghívást kapott az U14-es korosztályos keretbe