in

Kis szerencsével nagy meglepetés születhetett volna Csabacsűdön

Styecz Dani éppen csak lemaradt erről a labdáról
Styecz Dani éppen csak lemaradt erről a labdáról (Fotó: Babák zoltán)

Maximálisan elégedett volt a csapat hozzáállásával, a játékkal, és a Csabacsűdi GyLSE a Végegyházi SE ellen a Békés Megyei Kupa 3. fordulójában elért eredményével is Boér Zsolt edző.

A végegyháziak befiatalítottak a téli átigazolási szezonban, abban bízott, hogy az összeszokottság hiánya, illetve a füves pálya a hazaiaknak kedvez. A 2–4-es végeredmény felülmúlta minden reményét, mert ő már annak is örült volna, ha megússzák öt-hat különbséggel. A vártnak megfelelően a Végegyháza végig mezőnyfölényben játszott, de két hatalmas hazai góllal 2-2-nél még fej fej mellett futott a papírformáért, illetve a meglepetésért a két csapat.

“Feladtuk a leckét, rúgtunk két gyönyörű gólt”, mondta. Mindkettőt Sovány Pál neve mellé jegyezhette fel a mérkőzést vezető Bálint Kata Tünde.

“Akárki akármit mond, 2-2-nél meccslabdánk volt, ha azt berúgjuk, onnan nem lett volna könnyű a végegyháziaknak. A felkészülésünk rendben volt, 13-14 fővel mentek az edzések, a csapat jó erőben van, ha a helyzetkihasználás javul, akkor szép tavasz elé nézünk. Én úgy érzem, hogy most meglesz bennünk az a plusz, ami az ősszel hiányzott. Én bizakodó vagyok”, fogalmazott a csabacsűdiek edzője.

Csabacsűdi GYLSE–Végegyházi SE 2–4 (2–2)

Csabacsűd, 70 néző. Vezette: Bálint Kata Bíborka.

Csabacsűd: Kugyela – Gombár (Jelen), Sovány, Pecnyik (Gyurik), Gerhát, Viszkok Cs. (Styecz), Varga T., Sándor (Mojzsis), Kasik, Kiss G., Király (Lénárt). Edző: Boér Zsolt.

Végegyháza: Vastagh – Szabó V. (Rajsli), Dajcs, Vincze, Szántó M., Bánfi, Katona, Simó, Bojtos (Gazsi), Tanner, Varga T. (Tóth B.). Edző: Balázs József.

Gólszerző: Sovány (20., 35.), ill. Szántó M. (17.), Katona (28., 53.), Tóth B. (87.).

Boér Zsolt: Óriási gratuláció a csapatnak a tisztességes helytállásért a megye favorit csapata ellen. Ha van egy ki szerencsénk, nagyobb meglepetést okozhattunk volna.

Az Andragória győzedelmeskedett a sérülésekkel bajlódó Gólgyártók felett

A Pro Gym előnyben a gólgyárosokkal szemben

Tasi Kristófnak egy távoli lövésből sikerült szépítenie Nagyszénás ellen

A szépítésig jutott a Hunyadi