in ,

Tervezhető vereség, terven felüli eredmény

Két fejes góllal kezdtek a mezőhegyesiek Csabacsűdön.
Két fejes góllal kezdtek a mezőhegyesiek Csabacsűdön. (Fotó: Somogyi Martin)

Felszabadult, küzdelmes, nézők számára élvezhető focit várt játékosaitól Boér Zsolt vasárnap, amikor a Csabacsűdi GyLSE a tabellavezető Mezőhegyesi SE-t fogadta otthonában a Békés megyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójában.

Reményeinek az adott alapot, hogy az utóbbi három fordulóban elég jól nézett ki a Csabacsűdi GyLSE játéka, ennek köszönhetően eltávolodtak a kiesőzónától, illetve a Mezőhegyes elleni mérkőzésnek olyannyira borítékolható volt a kimenetele, hogy a három pontot akár már pénteken feladhatták volna sima küldeményként postán.

Különösen fájt Boér Zsoltnak, hogy az első két fejes gólnál a mezőhegyesiek kétszer el tudták adni ugyanazt a szituációt. 0-5-ös félidőt követően azt kérte az öltözőben játékosainak, hogy a második játékrészt legalább 0–0-lal hozzák le, de nem sikerült. A végeredmény úgy lett 0–7, hogy a vendégek kihagytak egy büntetőt.

“A 0–7 szégyen és megalázó. Ha kikapunk 0–3-ra, senki sem szól semmit, azért az első ennyivel jobb a 12-nél, de ez így nagyon csúnyán néz ki. Nem volt meg bennünk az az akarat, ami az előző három mérkőzésen megvolt. Azt vártuk, hogy vége legyen”, adott hangot csalódásának a csabacsűdiek mestere.

Csabacsűdi GYLSE–Mezőhegyesi SE 0–7 (0–5)

Csabacsűd, 100 néző. Vezette: Hajdú Dávid.

Csabacsűdi GyLSE: Rohony Márk – Sovány Pál, Tari Ferenc, Varga Tamás, Rétes Roland (46′ Gombár Attila) – Styecz Dániel (29′ Pecnyik Gábor), Király András – Kiss Gábor (71′ Kugyela Kristóf), Jelen Szebasztián (46′ Gerhát Kisztián), Urbancsok Ákos – Sándor János. Cserék: Farkas Zsombor Imre. Játékos-edző: Boér Zsolt

Mezőhegyesi SE: Varga P. – Jámbor, Varga T., Zsilák, Szabó Zs., Isaszegi M. (Hrabovszki), Papp M., Rotár, Isaszegi B. (Czene Z.), Faragó, Karancsi (Barta-Vámos). Edző: Ács Levente.

Gólszerző: Isaszegi M. (5., 63.), Rotár (12.), Papp M. (15., 38.), Zsilák (31.), Hrabovszki (82.).

Boér Zsolt: Ízelítőt kaptunk a megyei szinten korszerű futballból a Mezőhegyestől. Nem hiába ők az elsők. Nagy csalódás a csapat hozzáállása a mai mérkőzéshez.

Fotó: Somogyi Martin

A szarvasi karateküldöttség Szerbiában.

Karate: szarvasi sikerek Szerbiában

Dr. Katona Krisztina, a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karának dékánja.

Tizedik alkalommal rendezték meg a nemzetiségi pedagógiai konferenciát