in ,

Díjat nyert a Gallicoop legújabb terméke – reflektorfényben a Gallio Kijevi húsgolyó

Nagy Erzsébet, a Gallicoop Zrt. marketingvezetője az „Inno d’Or – Év Innovációja” díj átadó ünnepségén.
Nagy Erzsébet, a Gallicoop Zrt. marketingvezetője az „Inno d’Or – Év Innovációja” díj átadó ünnepségén.

Innovációk napja konferencián kerültek átadásra az idei „Inno d’Or – Év Innovációja” díjak. Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Trade magazin által 2021-ben életre hívott verseny díjátadója, immár egy egész napos szakmai konferencia keretein belül. Az eseményen hat izgalmas szakmai prezentáció mutatta be az újdonságok és újítások jellemzőit, illetve került sor a díjak átadására, amelynek célja, hogy évről évre olyan értékteremtő innovációkat jutalmazzon, amelyek meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtanak megoldást, valamely nevesíthető trendbe illenek, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredményei.

A Gallicoop legújabb díjnyertes terméke a Gallio Kijevi húsgolyó
A Gallicoop legújabb díjnyertes terméke a Gallio Kijevi húsgolyó

A független, 21 főből álló szakmai zsűrinek bőven akadt feladata. A Gallicoop Zrt. a méltán népszerű Gallio termékcsalád egyik legújabb tagjával nevezett, a Kijevi mártással töltött panírozott pulykahúsgolyóval. A tavalyi évben kifejlesztett termék magas hústartalmával, a pulykahús minden előnyével az Inno D’or-Év innovációja 2023 cím nyertese lett, élelmiszer kategóriában. Gallio. Van benne kunszt.

Gallicoop – sajtó

A jövő útjára lépve

Az első félidő egyik ígéretes csabacsűdi helyzete.

Baráti társaságok mérkőzésén a Hunyadi hozta a kötelezőt