in ,

Bronzérmes a Szarvasi FC 1905

Bronzérmes lett a Szarvasi FC 1905.
Bronzérmes lett a Szarvasi FC 1905. (Fotó: Jenei Péter)

Hazai győzelemmel indult a megye I. osztályú bajnokság utolsó előtti fordulója. A csütörtöki mérkőzésen a harmadik helyen végző Szarvasi FC a papírformának megfelelő magabiztossággal múlta felül a harcos gyomaendrődi fiatalokat.

A találkozót követően Dankó Béla országgyűlési képviselő, az MLSZ elnökségi tagja átnyújtotta a bronzérmeket és a dobogós teljesítményért járó serleget a házigazdák játékosainak, vezetőinek.

Szarvasi FC–Gyomaendrődi FC 6–1 (3–0)

Megye I. osztályú mérkőzés. Szarvas, 180 néző. Vezette: Baráth János.

Szarvas: Köteles – Styecz B. (Lénárt), Bány, Pilán M. (Deli), Zima (Czvalinga), Polonszki, Zahorán, Magyar (Truczka), Furár, Simon R. (Kovács Zs.), Barna. Edző: Somogyi János.

Gyomaendrőd: Soczó – Bartik (Tímár), Valach (Kovács A.), Forgács, Pásztor (Szlancsik), Szabó P., Piss, Hunya, Hanea (Farkasinszki), Berta, Sebők. Edző: Karászi László.

Gólszerző: Bány (10.), Barna (29., 53.), Styecz B. (40.), Czvalinga (82.), Deli (90.), ill. Hanea (49.). Jó: Polonszki, Furár, Barna, ill. Hunya, Berta.

A szarvasiak félórányi játék alatt kétgólos előny birtokára tettek szert. Ekkor a vendégek ziccert hibáztak, ami nem maradt büntetés nélkül a szünet előtt. A második félidőben a gyomaendrődiek szépítése ellenére elég egyoldalú játék folyt, ezt a hajrában szerzett újabb hazai találatok nyomatékosították.

Somogyi János: – Erősen közepes teljesítményt nyújtottunk, remélem, ez csak a szokatlan időpontnak és a közelgő kupadöntőnek tudható be.

Karászi László: – Ilyen arányban is megérdemelten nyert a hazai csapat, gratulálok neki.

Bakulya Mihály

Fotó: Jenei Péter

Szombaton végjáték a megyei darts-bajnokságban

Az új nevezések átírták a korábbi papírformákat. András Gábor (Gólgyártók) és a Gallicoophoz igazolt Tasi Kristóf küzdelme a labdáért.

Új igazolások, új esélyek