in ,

Fordítani tudtak a ványai ifik a csűdiek ellen

Dévaványára látogatott a hétvégén a Csabacsűdi GyLSE U19-es válogatottja a megyei korosztályos bajnokság 25. fordulójában.

A nagy meleg ellenére frissen indítottak a csapatok, melyet a vendégek kezdtek jobban. Urbancsok már a 12. percben eltekert egy lövést a hosszúra, amely vezetést jelentett a vendégeknek. Nem sokáig örülhettek a vendégek, mert kilenc perc múlva már a hazaiak örülhettek a találatnak.

A szünet után mindkét csapat visszafogottabban játszott, de a taktikusabban játszó hazaiak a félidő elején fordítottak, majd a későbbiekben tovább növelték előnyüket, amire a vendégek csak egy találattal bírtak válaszolni.

Dévaványai SE–Csabacsűd GYLSE 3–2 (1–1)

Dévaványa, 50 néző, Vezette: Bakos József.
Gólszerző: Hőgye B. (21.), Katona I. (50., 84.), ill. Urbancsok Á. (12., 89.).

Dévaványa: Erdős N. – Végh T., Polasek. (Csontos B.), Kató E., Szarka Sz., Kun B., Hraskó Gy., (Bakó Á.), Feke D., Katona I., Hőgye B., Ungi D., Edző: Barna Sándor.

Csabacsűd: Kugyela K. – Mizik Á., Szántosi B., Urbancsok Á., Varga T., Pecnyik G., Lénárt Zs., Király A., Farkas Zs., Kondacs D., Rácz P., (Kozsuch J.) Edző Sovány Pál

Erdős Csaba / devavanya.com

Fele kék, fele zöld, lurkóké ez a Föld! Lurkó-nap Gyakorlósan.

A Körös-Maros Nemzeti Park Nagy István agrárminiszter által 2023-ban díjazott munkatársai: Szél Antal István, Vizes Tibor és Tóth Imre.

Miniszteri elismerésben részesült a Körös-Maros Nemzeti Park három munkatársa