in ,

Változások a Szarvasi FC 1905 megye egyes csapatánál

A Szarvasi FC 1905 Gyulai Termál FC ellen 2022. szeptember 10-én Somogyi János és Sajben Gábor figyeli a mérkőzést.
A Szarvasi FC 1905 Gyulai Termál FC ellen 2022. szeptember 10-én Somogyi János és Sajben Gábor figyeli a mérkőzést. (Babák Zoltán)

Két hete tartotta szezonzáró összejövetelét a Szarvasi FC 1905 felnőtt kerete. Akkor az év, illetve a jelenlegi helyzet értékelése, illetve a jövőbeni tervek rövid értékelését követően megköszönték Pribelszki Pál gyúró két évtizedes munkáját, aki egy üzenetet juttatott el az elnökséghez, hogy továbbra is a második családjának tekinti a csapatot, de már kezei nem úgy bírják a gyúrói munkát, ezért e nézőtérről fogja figyelemmel kísérni őket.

Klimaj Zoltán köszöni Pribelszki Pál 20 évnyi gyúrói munkáját.
Klimaj Zoltán köszöni Pribelszki Pál 20 évnyi gyúrói munkáját. (Fotó: Babák Zoltán)

Akkor még nem lehetett tudni, hogy további változások is lesznek a csapatnál, de a vacsorát követő egyesével történő megbeszéléseket követően az elnökség négy tagja, Bencze Sándor elnök, Bukovinszky Béla alelnök, Klimaj Zoltán és Misur Csaba úgy döntött, hogy a csapat érdeke azt kívánja, hogy a Szarvasi FC 1905 megye egyes felnőtt kerete ne Somogyi Jánossal, hanem valaki mással kezdje meg a felkészülést, és csinálja végig az előttünk álló évet.

A bejelentést, hogy megköszönik Somogyi Janó munkáját két nappal ezelőtt tették közzé a Szarvasi FC 1905 Facebook-oldalán.

“Személy szerint nekem ez nyilván rosszul esik, mert nagyon szeretem ezt a csapatot, és nagyon szerettem ezt a munkát, de a legnagyobb tisztelettel elfogadom, mert láttam a négy év alatt, hogy a vezetőink a vállalkozásaik, munkáik mellett időt és energiát nem kímélve mindig a csapat érdekeit tartják szem előtt, ami a megye egy elitjébe emeli ezt a gárdát”, fogalmazott kérdésünkre válaszolva Somogyi János. “Maradok a csapat legnagyobb szurkolója, és nagyon remélem, hogy eljön majd az az idő, amikor kialakul itt egy olyan légkör, amikor arra a szemléletre is szükség lesz, amit próbáltam itt négy év alatt képviselni, mert tudom, hogy sok játékosnál szükség van rá.”

Szintén a Szarvasi FC 1905 Facebook oldaláról értesülhettek a szurkolók tegnap, hogy a csapat élére a szarvasi kötődésű Sajben Gábor érkezik.

Csicsely Dávid (Lesz ami lesz) és Magyar Martin (Gólgyártók).

Felborulóban a világ rendje

Elsősegély-nyújtó képzés a kamaránál