in ,

Éremosztóval egybekötött záróvacsora

Június első hetében tartotta a 2022/23- as évadzáró vacsoráját a Szarvasi NKK, a Vadászkürt Vendéglőben. A beszámolók és edzői értékelések után örömteli feladat hárult a vezetőségre, edző kollégákra, hiszen hatalmas meglepetésként ifjúsági csapatunk az előkelő III. helyen fejezte be az NBII- es utánpótlás küzdelmeket. Az őszi induláskor célként tűzte ki a vezetőség a középmezőnyben való megragadást, de az eredmények csak jöttek, és már több fordulóval a bajnokság vége előtt egyértelmű volt a dobogós helyezés. A bajnokság dél- keleti csoportjában csapatunk fiatal beálló játékosa szép számmal termelve a gólokat, az első helyen végzett, gólkirálynő lett. A csapat és a gólkirály, Fodor Nikolett számára is átadtuk a megérdemelt plaketteket és érmeket.

A felnőtt csapat az őszi fordulóban néhány fájó vereséget szenvedett, így a középmezőnyben végzett, csak néhány ponttal lemaradva a dobogótól. A tavaszi idényben már kiegyensúlyozott teljesítményt láthattunk, ezt Száva Flórián vezetőedző ki is emelte értékelésében. A 2023/24- es átalakított – szűkített – csoportokban minden pont számítani fog, végig fegyelmezett és komoly edzésmunkára lesz szükség a felkészülés folyamán.

Távozók is akadtak a felnőtt csapat háza táján, búcsút vett  az aktív játéktól három meghatározó játékosunk , akik hosszú évek óta „szolgálták” a szarvasi kézilabdát. Apró ajándékkal és nehéz szívvel vettünk búcsút Kovács Brigitta, Buzási Orsolya és Nagy Barbara játékosoktól. Sok sikert kívánunk nekik a civil életben.

Egy rövid pihenő után utánpótlás táborral kezdőjük a munkát július utolsó hetében, majd a felnőttek is megkezdik a felkészülést a következő bajnoki szezonra.

Köszönjük támogatóinknak, hogy mellettünk álltak, bízunk a további sikeres együttműködésben!

Kasik Gabriella

Diplomaátadó ünnepség a Pedagógiai Karon 2023. június 24-én.

Diplomaátadó ünnepség a Pedagógiai Karon

Szinetár Dóra és Kocsis Dénes a "Deja Vu – Érzések" című előadáson 2023. június 29-én.

Érzések a művészek és a nézők között