in ,

Pontosztozkodás az éllovas ellen

Pontosztozkodás született a vármegyei I. osztályú bajnokság 4. játéknapjának gyulai rangadóján. Az éllovas házigazdák a szervezett játékkal kirukkoló szarvasiak védelmét nem tudták feltörni, ezzel első pontjaikat hullajtották el, a vendégek pedig megőrizték veretlenségüket.

Jó iramú mérkőzést hozott a rangadó. Az első félidőben többnyire a hazaiak domináltak, Kötelessel azonban nem bírtak, a szarvasi hálóőr két szép bravúrt is bemutatott. A szünetről is a gyulaiak jöttek vissza frissebben, de azután a Szarvas is kibontakozott, így mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, gól azonban nem született.

Gyulai TFC–Szarvasi FC 0–0

Gyula, 200 néző. Vezette: Hajdú Dávid.

Gyula: Füstös – Szabó Zs., Dajcs, Szabó P. (Nagy S.), Zabari, Trescsula (Boros), Repisky, Borbély (Szabó P.), Varga T., Bojtos (Katona), Tanner. Edző: Brlázs Gábor.

Szarvas: Köteles – Palik (Kovács Zs.), Polonszki, Pilán M., Pilán R., Czvalinga (Máté), Simon R. (Zima), Zahorán, Furár, Barna, Bány. Edző: Sajben Gábor. Jó: Dajcs, Szabó P., Szabó Zs., ill. a vendégcsapat valamennyi tagja.

Brlázs Gábor: – Ma hiányzott a frissesség a játékunkból, ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink a győzelem megszerzéséhez, de pontatlanok voltunk. Hogy pozitívumot is kiemeljek: újabb meccset hoztunk le kapott gól nélkül.

Sajben Gábor: – Sportszerű mérkőzésen egy profi csapat ellen szervezetten, kiváló hozzáállással a minimális célunkat elértük.

Bakulya Mihály

Videó: Furár Adrienn

A konferenciának a Liget Wellness és Konferencia Hotel adott otthont.

Nemzetközi Ponty Konferenciát szervezett a MATE

Sörre bor vagy borra sör?