in ,

Két rendőrt jutalmazott a Magyar Autóklub

A járművezetőket segítő szervezet két Békés vármegyében dolgozó, kiemelkedő munkát végző közlekedési rendőrt jutalmazott.

Idén is elismerésben és jutalomban részesített két, a közlekedésrendészeten szolgálatot teljesítő Békés vármegyei rendőrt a Magyar Autóklub Dél-alföldi Regionális Szervezete. Az ünnepélyes díjátadás 2023. december 29-én volt Békéscsaba főterén, a városháza előtt, ahol Szikszai István, a Magyar Autóklub Békés vármegyei címzetes elnöke gratulált a kitüntetetteknek. Megköszönték nekik a közlekedésbiztonság javítása és a balesetek megelőzése érdekében végzett munkájukat, majd átadták a jutalmakat.

Az egyik elismerésben részesült Ruszkai Renáta r. őrmester, az Orosházi Rendőrkapitányság Forgalomellenőrző Csoportjának járőre, aki közel két és fél éve szerelt fel. Szereti a munkáját, gyorsan beilleszkedett a csapatba, örömmel fogadja tapasztaltabb kollégái tanácsait, és folyamatosan bővíti szakmai tudását. A másik jutalmazott Gyurcsan Tamás r. főtörzsőrmester, a Szarvasi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője. Ő több mint 13 éve lát el hivatásos szolgálatot és 2014 óta helyszínelő, így rendszeresen szembesül azzal, milyen szerencsétlenségekhez, tragédiákhoz vezet a szabálytalanság. Kollégáival mindennap azon dolgoznak, hogy minél több szabálytalankodót kiszűrjenek a forgalomból, és minél kevesebb baleset történjen, kevesebben sérüljenek meg, veszítsék életüket az utakon. Mindketten kivételes elhivatottsággal, hozzáértéssel és nagy szorgalommal végzik munkájukat.

2023.12.29., p – 11:33 Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Karap Diána és Boronyák Gergely épp a kolbász méretezését értik félre.

Minden jó, ha a vége jó

24 kilométerrel nyitották a futók az új évet Szarvason.

24 kilométerrel kezdték 2024-et