in , ,

Kilenc perc alatt egyenlített, fordított, nyert Csabacsűd

A visszatérő Viszkok Gábor gólöröme 2024. április 7-én, a Hunyadi elleni mérkőzésen szerzett gólját követően. (Fotó: Babák Zoltán)

A Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulója vasárnapi hazainak tekinthető mérkőzésén a Hunyadi Csabacsűdre látogatott a három pontért. Az első félidő játéka alapján ez borítékolható is lett volna, de a szünetben a Szentandrás az öltözőben maradt, Boér Zsolt meg vért itathatott a hazaiakkal, mert mintha két teljesen más mérkőzést nézett volna az a 230 néző, aki kíváncsi volt a teljese mérkőzésre.

A szünet előtt a Csabacsűdi GyLSE játékosai leginkább csak a bemelegítés alatt juthattak el a Hunyadi kapujáig, akik ugyan sorra dolgozták ki a helyzeteket, de csak egyet tudtak a hálóba juttatni a szentandrásiak gólvágójának, Szécsi Rajmondnak köszönhetően (38.p., 0–1).

Aztán jött a szünet, illetve Sovány Pál 64. percben esett gólja (1–1), és a hazaiak előtt felcsillant a három pont megszerzésének lehetősége. Ebben nagy szerepe volt a visszatérő Viszkok Gábornak, akit az 52. percben küldött pályára Boér Zsolt. Viszkok egy korábbi találkozásunkkor mondta, hogy ismét edz, és lassan kezd visszajönni a kondija. Egy percet töltött a pályán, amikor Viszkok Dánielt kiállították róla, 18 perce, amikor büntetőt harcolt ki, amit Sovány értékesített (72.p., 2–1), majd további négy perc kellett, hogy gólt szerezzen a Hunyadi ellen (76.p., 3–1).

Csabacsűdi GYLSE–Békésszentandrási HMSE 3–1 (0–1)

Csabacsűd, 230 néző. Vezette: Bakos József.

Csabacsűd: Rohony – Tari, Sovány, Varga T., Kiss G., Király, Sándor, Styecz, Jelen, Gerhát, Liska. Csere: Hajdú, Fügedi, Pecnyik, Viszkok G., Rétes. Játékos-edző: Boér Zsolt.

Békésszentandrás: Buzás – Viszkok D., Szebegyinszki, Pecznik, Olasz István, Olasz Imre, Lós, Virág, Szűcs, Szécsi, Bakró. Csere: Szabó A., Banász, Lestyan-Goda, Balázs, Kis L., Kozák. Játékos-edző: Lós István.

Gólszerző: Sovány (63., 71. – 11-esből), Viszkok G. (74.), ill. Szécsi (38.). Kiállítva: Viszkok D. (50. – második sárga lap).

Boér Zsolt: – Végre megtört a jég, és sikerült megnyernünk egy térségi rangadót. Az első félidőben szerencsénk volt, hogy meccsben maradtunk, viszont szünet után nagyon sok jó egyéni teljesítmény mellett, akaratunknak is köszönhetően, megérdemelt győzelmet arattunk.

Lós István: – Uraltuk az első félidőt, több helyzetet is sikerült kialakítanunk, viszont az elmúlt hetekhez hasonlóan ismételten kihagytunk mindent. Majd még egy kiállítás is rontott a helyzetünkön a második félidő elején. Sajnos a foci ilyen, ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.

Fotó: Babák Zoltán

Drónfelvétel az M44-esről.

Azért még 32 kilométer hiányzik az örömünkhöz

Mienk a világ!