in

A Bordűr Hotelben tartott tájékoztatót az Iparkamara

Sziakszai Csaba a Bordűr Hotelben ad elő.
Sziakszai Csaba a Bordűr Hotelben ad elő.

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozásfejlesztési előadássorozatot indított a Szövetségben a vállalkozókkal című gazdaságfejlesztési program keretében.

A rendezvény második állomása Békésszentandrás volt május 3-án.

Pénteken a szarvasi régióban működő vállalkozókat szólította meg a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Békésszentandráson. Az impozáns környezetben, a nemrég nyílt Bordűr Hotelben tartott eseménynek az volt a célja, hogy egyre szorosabb legyen a kapcsolat a cégek és az iparkamara között. Ezért hívta életre Nemzetgazdasági Minisztérium a Szövetségben a vállalkozókkal projektet és ennek keretén belül működik szarvasi iroda is.

A rendezvényre látogatók megtudhatták, hogyan juthatnak anyagi támogatáshoz a kisebb- és nagyobb vállalkozások. A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadója, Leszkó-Petrovszki Ágnes egy leendő GINOP-pályázatot mutatott be, míg kollégája Szécsi Attila a már futó pályázati lehetőséget ismertette.

A Békés Vármegyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány részéről Siófoki Attila ügyvezető titkár elmondta, hogyan juthatnak azok a kezdő vállalkozások hitelhez, akiknek a kereskedelmi bankok még nem tudnak segíteni.

Az iparkamara jövő héten csütörtökön Orosházán tart hasonló előadást, amely szintén térítésmentesek, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet: https://bmkik.hu/szovetsegben_a_vallalkozokkal/

Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara – sajtó

Futók az Erzsébet-ligetben 2024. április 27-én.

Jótékonysági futás másodszor

Tálas Bendegúz, Ruzsinszki György edző, Nagy Máté és Kerti Kelemen.

Egyetemi bajnokságról hoztak érmeket karatésaink