in

Élmény, vidámság, boldogság

Fő célkitűzése a Szarvasi Arborétumnak, hogy a látogatóknak a nyugalmas környezet mellett élménnyel, vidámsággal, boldogsággal is tudjanak szolgálni, amit magukkal vihetnek kinti életükbe – mondta el dr. Hanyecz Katalin igazgató május 22-én délelőtt, amikor az Arborétum területén lévő legújabb szabadulószobát ünnepélyesen átadták a közönségnek. Az igazgató elmondta, hogy aszabadulószobák és a szabadtéri játék kialakítása során eddig is és most is Hegedűs Évával dolgoztak együtt, aki nem csak a furfangos ötletek kiagyalásában, de a megvalósításban is élenjár. Megköszönte mindenkinek a munkáját, aki részt vett „A Jövendőmondó” pálya megvalósításában, a csapatoknak pedig sikeres kiszabadulást kívánt.

Hegedűs Éva is a köszönettel kezdte: az Arborétumnak a lehetőséget, a munkatársaknak, férjének az estékbe és éjszakákba nyúló munkát. Kiemelte Paluska György munkáját, aki az elektronikai „csodák” megvalósításában volt segítségére és Vetési Zoltán munkáját, aki a berendezés legyártásában nem ismert lehetetlent. A játékról, a játszásról úgy fogalmazott, nem kellene ezt a képességünket felnőtt korban sem elveszíteni, a szórakozás és a kikapcsolódás fontos része az életnek, amihez a szarvasi szabadulószobák igyekeznek lehetőséget és élményt nyújtani. A Jövendőmondó pálya avatóján résztvevőket egy-egy szelet csokitortával is megvendégelte, majd az általa meghívott alkalmi csapatnak elmondta a tudnivalókat, s következett az avatójáték.

Szarvas legújabb, 2024 május 22-én nyílt pályája modern fény és látványelemekkel, mélységet és magasságot is megjáró élményekkel várja az érdeklődőket, a részleteket megtalálják a titkosszoba.hu honlapon.

Tatai László

Készül a bástyák fedése és egy-egy páholy kialakítása.

XIV. évad a Szarvasi Vízi Színházban

A Jótékonysági Vajdás Kerti Partin fellépett a Vajda Péter Emlékzenekar.

Az ötlet, ami folytatást kívánt