Event Information:

 • pén
  28
  máj
  2021

  Experidance – Gyöngyhajú lány

  19:00Orosháza, Városi Sportcsarnok

  Orosházán tér vissza a színpadra az ExperiDance

  A járvány kitörése óta most először lép közönség elé az ExperiDance, az Orosházi Városi Sportcsarnokban, május 28-án 19 órától, a Gyöngyhajú lány balladájával.

  Nagy az izgalom mind a társulat, mind a szervezés részéről, hiszen az elmúlt időszak korlátozásai után a cél újra személyesen elvarázsolni a nagyérdeműt.
  Az együttes már megkezdte a felújító próbákat, a szervező Petőfi Művelődési Központ pedig azon dolgozik, hogy az ideális feltételeket biztosítani tudják a külső helyszínen mind a közönségnek, mind pedig a társulatnak.
  Az ExperiDance előadóművészeinek célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, az ínséges hónapok után biztosan még inkább jól esik részesülni ebből mindenkinek.

  És hogy mire számítson a néző?

  Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! 2016-ban a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel mutatták be a musicalt, amely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit.
  A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

  Az előadásban olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány... A produkcióról további részleteket találnak ITT.

  Az előadásra, melynek orosházi bemutatóját többször átírta a járványhelyzet, jegyek már kaphatók a művelődési központ pénztárában, a korábban megváltott belépők érvényesek erre az estére is. Ha megfelel az időpont, nincs további teendő, találkozunk május 28-án este, amennyiben nem, a jegyet visszaváltjuk május 20-ig, hétköznapokon 8-tól 16 óráig (tel.: +36 68 411-048).

  A szabály ránk is vonatkozik: kormányrendelet mondja ki, hogy a rendezvényen csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő 18 éven aluliak vehetnek részt. Maszk használata nem kötelező, azonban a még fennálló járványhelyzetre tekintettel ajánlott. (Amennyiben enyhítő kormányzati intézkedések születnek, ahhoz igazodva folytatjuk a jegyértékesítést.)