A Newjságon (ejtsd: nyújság) elsősorban Szarvas, Békésszentandrás és Csabacsűd közérdeklődésre számot tartó híreit gyűjtjük össze. Ezek többsége saját írás, de a média-együttműködéseinknek, ill. szerződéses kötelmeink okán helyet biztosítunk külső forrásból származó híreknek is. Mindezeken túl az alábbiak szerint közzéteszünk közérdeklődésre számot tartó, külső forrásból kapott híreket is.

Amennyiben hírével szeretne megjelenni a Newjságon, kérem, olvassa el szempontjainkat, amik alapján a közérdeklődésre számot tartó és a promóciós célzatú híreket megkülönböztetjük.

Amennyiben cikke megfelel a közérdeklődésre számot tartó hír kritériumainak, úgy annak megjelenésére számíthat. Természetesen promóciós jellegű cikkek megjelenésére is van lehetőség. Ezzel kapcsolatban görgessen lejjebb, ill. vegye fel velünk a kapcsolatot az adminkukacnewjsagponthu e-mail címen.

Válogatási szempontjaink a közérdeklődésre számot tartó hír kategóriában:

– amennyiben a hír megtörtént eseményről szól, az esemény és a hír megküldése között ne teljen el öt napnál több. Mi igyekszünk két nap alatt helyet találni a hírfolyamunkban, hogy az hét napon belül az olvasó elé kerüljön.

– a közérdeklődésre számot tartó hír küldője tudomásul veszi, hogy pl. köszönetnyilvánításban nem szerepeltetheti cégek neveit.

– a hír nem tartalmazhat pályázati azonosítót.

– fenntartjuk a jogot arra, hogy ha több hír érkezik egyszerre, vagy rövid időn belül ugyanattól a forrástól, akkor azok között a várható érdeklődés szempontjai szerint válogassunk.

Kérjük, hogy a közlésre szánt cikket DOC, TXT, ODT, hozzájuk a képeket JPG formátumban küldjék! A fotók/képek száma maximum 20 darab lehet cikkenként, hosszabbik oldaluk legkevesebb 1000, legfeljebb 2000 pixel legyen. 20 kapott képnél több esetén az első 20 kerül fel a hír mellé. Az összes, erre a méretre kicsinyített képet egy ZIP fájlba tömörítve kérjük a különálló cikk (.DOC, .TXT, .ODT dokumentum) mellé csatolni, és e-mailben megküldeni az adminkukacnewjsagponthu címre küldeni. Postafiókunk csak abban az esetben fogadja be az e-maileket, amennyiben méretük nem haladja meg a 10 MB-ot.

Fontos: Az levél tárgyába írja az esemény elnevezését! Azokat a leveleket, amik tárgy nélkül érkeznek, szerverünk sok esetben spamként.

Külön megállapodás, megrendelés ellenében egy hétnél régebbi hírt, ill. promóciós, ill. pályázat kötelező megjelenését biztosító hírt is meg tudunk jelentetni a Newjságon.

Ezen esetekben kérjen ajánlatot az adminkukacnewjsagponthu címen, vagy keressen bennünket a +36706061160-as számon!