in

Séta a Magyar Gárdával by night

Éjszakai egészség-, közérzet- és közbiztonság-javító sétára invitál a Magyar Gárda newjsághoz eljuttatott levelében. Teszik ezt azért, mert felháborítónak tartják a közelmúltban történt bűncselekményeket és a fényes nappal történt utcai támadást.

Olvassák el a közérzetjavító felhívást!

Tisztelt Szarvasiak!

Az elmúlt hetekben történt bűncselekmények, a fényes nappal történt rablás, az evangélikus Ótemplom megrongálása, vagy akár a tanyavilág fosztogatása, mélyen felháborítják a szarvasi lakosságot és a Magyar Gárda Mozgalom tagjait, ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy éjszakánként egészségügyi-, közérzet- és közbiztonság-javító sétákra indulunk.

Előre jelzem, nem fogunk a városban járőrözni, de itt-ott felbukkanunk majd, akár Ezüstszőlőben, akár az üdülősoron, akár a földeken, készüljenek föl a zavarosban halászók, hogy a kis csapatunk bárhol bármikor felbukkanhat, és ha lopást rongálást észlel, akkor a törvényes eszközöket alkalmazva,állampolgári jogainkat gyakorolva, a helyszínen tartja az elkövetőt a rendőrség kiérkezéséig.

Ezekhez a sétákhoz várunk olyan, városunk rendjét féltő szarvasiakat, akik tudnak szánni heti egy két éjszakát erre.

Az érdeklődőket kérem, hogy kedden délután 2-től 4-ig jelentkezzenek a MG irodában, vagy a 06-70/3920370 telefonszámon, ill. a következő email-címen:
bekes.kapitany@magyargarda.hu

Vélemény, hozzászólás?

Krivjanszki János

Köztisztviselőnek lenni jó

EU-s vetélkedő napköziseknek