in

Karatés házi bajnokság Csabacsűdön

A Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület e hétvégén tartotta meg őszi háziversenyét, melynek ezúttal a csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola adott otthont. Az eseményen a szarvasi és csabacsűdi karatecsoportok tanulói vettek részt, kezdőtől a haladó szintekig. A verseny házigazdája Lipták Tibor 2. danos mester volt, a helyi csapat edzője, a főbírói teendőket Lovász György 5. danos mester, a Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület elnöke látta el.

Kedvcsinálóként a legnagyobbak küzdelmeivel indult a nap, ahol a világbajnoki címmel büszkélkedő Melis Erik, illetve a Raiker Nemzeti Ligában Szarvas csapatát erősítő Borzi Balázs és Springel Norbert, valamint Szamosvölgyi Zsolt küzdelmeiből meríthettek útmutatást a fiatalabbak a nem is olyan távoli jövőre.

A látványos technikákat követően a legkisebbek foglalták el a terepet, akik egy, a testi épségük megóvására kialakított öntapadós labdákkal vívott küzdelemben mérhették össze tudásukat. A legnagyobbak és a legkisebbek közötti, 8-11 éves korosztályoknál sem volt hiány harci szellemben, ami komoly reményekkel kecsegtet az ifjú sportolók, a szülők, valamint a csabacsűdi és szarvasi testvéregyesületek számára.

Helyezettek. 6–7 éves fiúk: 1. Lipták Bence, 2. Király András, 3. Demcsák Gergő. 6–7 éves lányok: 1. Juhász Alexandra, 2. Király Enikő. 8–9 éves fiúk: 1. Hrncsjár Máté, Kasuba Kristóf, Sindel Márk, 2. Nyerges Áron, Tálas Bendegúz, Juhos Iván, Hegedűs István, Kondacs Mihály, Frankó Dániel, 3. Mitnyan Áron, Rétes Roland. 8–9 éves lányok: 1. Melis Vivien, 2. Gyulai Valentina, 3. Somogyi Petra. 10–11 éves fiúk, A-súlycsoport: 1. Seres László, 2. Poljoka Kristóf, 3. Fabó János, Galáth Norbert. 10–11 fiú, B-súlycsoport: 1. Csasztvan Ákos, 2. Mitnyan Áron, 3. Polányi Tamás. 12–14 éves fiúk: 1. Melis Erik, 2. Borzi Balázs, 3. Springel Norbert, Szamosvölgyi Zsolt.

– SZHKE –

Vélemény, hozzászólás?

1000

Gyilkosság gyilkosságot követ