in ,

3 nap alatt 4 körözött személyt fogott el a Szarvasi Rk.

2010. március 22-én rendőri igazoltatás során elfogásra került egy szarvasi férfi, aki ellen a Békés Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja elfogató parancsot adott ki, mivel nem kezdte meg a kiszabott büntetésének letöltését.

Még aznap szintén elfogásra került egy besenyőszögi férfi, akit a Szolnoki Városi Bíróság körözött lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

2010. március 23-án rendőri igazoltatás során elfogásra került egy szarvasi férfi, akit a Szarvasi Városi Bíróság körözött, mivel a többszöri idézés ellenére nem jelent meg a bírósági tárgyaláson.

2010. március 24-én a Gyomaendrődi Rendőrőrs körzeti megbízottja fogta el azt a gyomaendrődi férfit, aki ellen a Békés Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja adott ki elfogató parancsot, mivel a kiszabott pénzbüntetés meg nem fizetése miatt átváltoztatott 120 nap fogházbüntetését nem kezdte meg. 

Mind a négy körözött férfi – rendőrségi őrizetbe vétel után – az illetékes hatóság (Bíróság, Büntetés Végrehatási Csoport) elé lett állítva.

Szarvas, 2010. március 25

 

Vélemény, hozzászólás?

Sítábor Gyergyócsomafalván!

Ételosztás előtt