in

Reakciók

Megkérdeztük a helyi jelölteket, hogy értékelik pártjuk, ill. saját szereplésüket a tegnapi választáson. A megkérdezés sorrendje a [newjság] részéről semmit sem tükröz, egyszerűen csak a tegnapi, óramutató járásával megegyező útvonaloptimalizált sorrendet tartottuk be.

Samu Tamás Gergő – Jobbik: Először köszönöm mindenkinek hogy mellénk állt, és támogatott szavazatával. A támadások és körülmények ellenére jól szerepeltünk, amit az is mutat, hogy országos átlaghoz képest kétszer olyan jól teljesítettünk. Nyilván győzelemre hajtottunk, de elégedettek vagyunk ezzel az eredménnyel is. Országosan jobbat vártunk, de országos szinten is komoly médiatámadásnak voltunk kitéve, de ehhez képest nem vagyunk elégedetlenek. Némi csalódás, hogy az MSZP-Jobbik arányára fordítva számítottunk. Lesz négy évünk, hogy megmutassuk, mit és hogyan gondolunk. Kiemelném, hogy a támadások ellenére, a város és a választókörzet érdekében félre fogjuk tenni eddigi sérelmeinket, amik a választás során Babák Mihállyal és Domokos Lászlóval kapcsolatban értek, és együtt fogunk működni, amennyiben ők is hajlandók hasonló gesztust gyakorolni!

Földesi Zoltán – MSZP: Helyiben a papírforma jött be, szorosabb versenyre számítottam amiatt, hogy itt erősebb a Jobbik, így azt hittem, hogy lesz második forduló. Az egyből látható volt, hogy Domokos Laci győz, Samu Tamás Gergő listáról bejut. Babák Mihály listás helye volt kérdéses, de ő is bejutott, már gratuláltam nekik. Országos szinten az született ami várható volt. Csalódás, hogy egyetlen egy egyéni körzetben sem tudtunk győzni, listáról is csak egy bejutó van a megyéből, Varga Zoltán, a jelenlegi Önkormányzati Miniszter. Ez a jelenlegi választási eredmény egy jelzés a Szocialista Pártnak, hogy sok mindent át kell gondolnunk az önkormányzati választások előtt. Számítottunk rá hogy kormányváltás lesz, de egy ilyen elementáris mértékű FIDESZ győzelemre, erre nem. Személy szerint nem érzem kudarcnak a helyben elért eredményemet, mert az országos átlag felett teljesítettem.

Babák Mihály – FIDESZ: Köszönöm a bizalmat, a Fidesz-KDNP közös listára leadott voksokat! Eddig is az Önök bizalmából voltam a Parlament tagja, s Önöknek köszönhetően képviselhettem és újra képviselhetem Békés megyét. Örülök a sikernek – de a választásnak még nincs vége, ha két hét múlva újabb sikerek születnének, még egyértelműbbé tennék a választók, hogy az egész ország velünk együtt változást akar.  Örömmel mondhatom el, hogy a választóknak helyén van az esze és a szíve, jól döntöttek, én pedig Önökkel együtt mindent meg fogok tenni azért, hogy újra jó irányba menjenek közös dolgaink, hogy rend, munka és közbiztonság legyen az országban. A közös munka hamarosan elkezdődhet.

Domokos László – FIDESZ: Szeretném megköszönni mindazok támogatását akik a változásra szavaztak, és akik megtiszteltek bizalmukkal. Történelmi időket élünk: soha ilyen egység még nem alakult ki, mint most. Azonban még nem dőlt el, hogy akarnak-e az emberek radikális változást, de azt kijelenthetjük hogy Szarvasi emberek nem akarják, hogy városuk szélsőséges randalírozás színhelye legyen. Minden voks számít, a Békés megyei emberek széles körű felhatalmazására van szükség azokhoz a gyökeres változásokhoz, melyek Magyarország jövőjét, felemelkedését biztosíthatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az ember, aki mit csinál

Antidepresszáns