in

Zárás Payer Andrással

100912payor

100912payorAlig ért véget a XIII. Szilvanap rendezvénysorozata, és a Nap egyből kisütött. Paprika Jancsi még felhős időben nyitotta a napot, Payer András már napsütésben fejezte be koncertjét. A Kossuth téren minden a szokásos rendben zajlott, itt is, ott is lehetett valamilyen harapnivalót keríteni. Hagyomány, hogy a Szilvanap utolsó délelőttjén Prohászka Béla mesterszakács Babák Mihály polgármester közreműködésével látványkonyhával kényezteti a szarvasiak szemét és száját. Na meg a fülét is, mert Polgármesterünk szokásához híven folyamatosan kommentálja, hogy mit is csinál. Szerencsére Prohászka Béla mindig résen van, és így a sok beszédnek nem lett sok leégetett alja.

Alig ért véget a XIII. Szilvanap rendezvénysorozata, és a Nap egyből kisütött. Paprika Jancsi még felhős időben nyitotta a napot, Payer András már napsütésben fejezte be koncertjét. A Kossuth téren minden a szokásos rendben zajlott, itt is, ott is lehetett valamilyen harapnivalót keríteni. Hagyomány, hogy a Szilvanap utolsó délelőttjén Prohászka Béla mesterszakács Babák Mihály polgármester közreműködésével látványkonyhával kényezteti a szarvasiak szemét és száját. Na meg a fülét is, mert Polgármesterünk szokásához híven folyamatosan kommentálja, hogy mit is csinál. Szerencsére Prohászka Béla mindig résen van, és így a sok beszédnek nem lett sok leégetett alja.

A játszótéren az agility-sek fárasztották a gyerekeket. Az edzőknek ezúttal nagyobb szerencséjük volt, mint az előző két napban, legalább elpakolniuk nem kellett a tatamit meg a sok felszerelést.

100912payorHagyomány, hogy az utolsó fellépőnek mindig valamilyen nagy nevet hívnak meg. Tavaly Szűcs Judit lépett fel utolsónak, most Payer Andráson volt a sor. A Szilvanap szervezői ezúttal sem nyúltak mellé, mikor kiválasztották a búcsúfellépőt. A fesztiválsátor ezúttal is megtelt. Payor András két elengedhetetlen dolgot hozott magával, egy CD-t és a hangját, amit a több száz érdeklődő örömére meg is mutatott. Nem playback, meg ilyesmi. A közönség alig akarta leengedni a színpadról. A koncert végi dedikálásnál feltűnt az egyik szappanopera Vili bácsija is.

És már csak egy év van hátra a következő, a XIV. Szilvanapokig! Már csak egy jó pálinkát kell főzni addig!

Vélemény, hozzászólás?

100912palinka

Mozgalmas Szilvanap

100913holgyek

Szarvasi hölgyek sikere a mozgásfesztiválon