in

Szülinapi foci

111009hunyadi

111009hunyadiÜnnepléssel és búcsúval kezdődött, majd mindkettőhöz méltó focival folytatódott a Hunyadi Újkígyós elleni mérkőzése. A Mestert, Varga Lászlót, 60. születésnapján köszöntötte csapata és a szentandrási közönség. A mérkőzés egyperces néma főhajtással kezdődött, mert ismét elment egy öreg hunayadis, Hévízi Mihály.

A kezdőrúgást Varga László felesége végezte el, majd a sportszerű mérkőzés első félidejének 30. percében Kiss László góljával szerzett vezetést a hazai csapat. A második félidőben kicsit tempósabbra vették az iramot a srácok. A nézők még alig szállingóztak vissza a büféből, mikor a 49. percben Rácz Attila belőtte a második gólt. Általában itt szokott elkezdődni a játék halála a Hunyadi pályáján, de most mintha misem történt volna, a szentandrási csapat játszott tovább. A nézők a mérkőzéssel nem lehettek elégedetlenek, így kicsit foglalkoztak a játékvezetéssel. Tagadhatatlan, a bíró hozott meglepő döntéseket, de belefért.

 

Az újkígyósi védelem a 61. percben teljesen figyelmen kívül hagyta azt, hogy Tóth Attila helyben fut a félpályát jelző vonal előtt, és csak arra vár, hogy hátulról valaki megszánja egy labdával. Ez megtörtént, és a szentandrási csatár a leshatárról indulva akadálytalanul törhetett a kapura. Mivel a védelemmel együtt a társak is csak hátulról szemlélhette az eseményeket, Tóth kénytelen volt leegyegyezni az újkígyósi kapussal, és nem  hagyta ki a lehetőséget. 3:0.

Ekkortájt tűnt fel a pályán Ugrai, a tavalyi gólkirály, akiről az idén nem sokat hallottunk. Most hozta a tavalyi formáját, és valószínűleg az első labdát, amit megkapott a vendégek hálójába továbbított.

Annak ellenére, hogy a második félidő fele még hátra volt, és már négy gól előnnyel bírt a Hunyadi, a játék nem állt meg. A szentandrási csapat előnyét megtartva magabiztosan fejezte be a mérkőzést, tisztelegve a 60 éves Varga László előtt. Kár, hogy nincs minden hétvégén szülinapja a Mesternek!

Nyilatkozat:
Varga László: A múltheti fiaskók után úgy érzem, megérdemelten győztünk.

Vélemény, hozzászólás?

111008teemy

Külföldi munka

111010kezi

Nem sikerült a pontmentés