in

Rosszkedvünk tele jön

111021jobbik

111021jobbikPártzászlók alatt emlékezett 56-ra a Jobbik az öt éve állított kopjafánál. A nemzeti ünnepünk alkalmából rendezett eseményen a párt szarvasi vezetőin, Samu Tamás Gergőn és Gajdos Attilán, kívül itt volt Szilágyi György országgyűlési képviselő is, a Biszku-ügy kirobbantója.

Mindhárom szónok az 56-ban elkezdett, de mindmáig le nem zajlott rendszerváltás befejezésére szólított fel. Milyen rendszerváltás az, ahol Martonyi János, az MSZMP egykori privatizációs kormánybiztosa ma miniszter, ill. egy egykori KISZ-titkár ma polgármester lehet, tette fel a kérdést Samu Tamás Gergő.

Gajdos Attila az ötvenes évekhez hasonlította a jelenlegi helyzetet azzal a különbséggel, hogy éppen a jegyrendszert még nem vezették be. Az önkormányzatok átalakításáról szólva Gajdos Attila elég skizofrénnek nevezte azt a helyzetet, hogy azok, akik helyben meg akarják menteni az önkormányzati vagyont, azok az országgyűlésben megszavazzák azt. Jobbikos önkormányzati képviselőnk az elkövetkezendő időnek egy Steinbeck-könyvtől átvett címet adott, mégpedig a “Rosszkedvünk telé”-t. Egyre nehezebb idők elé nézünk, amikor egyre többen fogják úgy gondolni, hogy nem fognak tudni változtatni ezen.

Helyi képviselőinkhez képest Szilágyi György jobban az ünnepre koncentrált beszédében, bár a politikai aktualitásokat ő sem hagyta szó nélkül. Meggyőződése, hogy Orbán Viktor után a Jobbik jut kormányra és vezeti ki az országot a jelenlegi nehéz helyzetből.

Vélemény, hozzászólás?

111020tarsulas

Megújuló körülmények

111021button

Ne boss fel!