in

Szociális lazítás

111112szocialis

111112szocialis1997 óta november 12-e a szociális munka napja. Ahogy azt Kovácsné Molnár Katalin a newjságnak elmondta, ezt 2007 óta a kistérségi intézmény megalakítása óta felénk is megrendezik. Ilyenkor a szektorban dolgozók összejönnek, hogy legalább egy estére elfelejtsék a szakmával járó gondokat, vagy akár saját problémáikat. Hol egy műsoros esttel készülnek a vendéglátók, hol valami vidámsággal. Így történt ez pénteken este is, amikor a dolgozók gyerekeinek a segítségével játékos csapatvetélkedőt rendeztek.

Ezekre a rendezvényekre meg szokták hívni a kistérség polgármestereit, országgyűlési képviselőit is. Nagy csalódás volt néhány éve, mikor senki sem ment el, de az idén ott volt Brlás János kardosi és Molnár János csabacsűdi polgármester is, akik aktívan részt is vettek a vetélkedőkben. Kardos polgármestere hatalmas csokorral érkezett, hogy kifejezze elismerését azoknak, akik a saját bajaik mellett ezt az emberpróbáló feladatot végzik.

A versenyek jó hangulatban zajlottak, amit vacsora és tombola követett. A tombolatárgyak felajánlásokból jöttek össze, amik között volt egy kakas is. A fődíjat az idén a Kortalanul Alapítvány ajánlotta fel.

Vélemény, hozzászólás?

111112cipesz

Cipészek a kaptafánál

111113teszt

Milyen vagy?