in

Szentandráson nem történt semmi

120422hunyadi

120422hunyadiA Hunyadi csapata Kétegyházát fogadta vasárnap délután a Körös-parti stadionban. Sajnos jelen sorok írója programtorlódás miatt nem tudott a 17 órai kezdéskor becsekkolni, így az első félidőt illetően kénytelen a nézők elmondására hagyatkozni. Az szemtanúk Rácz Attila 25. percben szerzett gólján és az atz rövidesen követő egyenlítő gólon kívül hosszas gondolkodás után sem tudtak semmit kiemelni.

És nagy valószínűséggel igazat mondtak. A második félidő az elmondottaknak megfelelően folytatódott, bár tíz percnyi játék után gyanús volt, hogy annyiban csúsztathattak a megkérdezettek, hogy részünkről nem történt semmi. A vendégek meglepően szép támadásokat indítottak szemmel láthatólag azzal a feltett szándékkal, hogy gólt szerezzenek. Az 55. perceben utolsó védőnknek sikerült elválasztani a labdától az ellenfél csatárát, aki  a saját erejéből jutott át a teljes védelmünkön. És ez volt a jellemző a következőkre is. A nagyon sportszerű, céltudatos ellenfél a hazai szurkolókban is szimpátiát keltett. Az általában a második félidőre bemelegedő szurkolóknak most egy rossz szavuk sem volt az ellenfélre, sőt, a bírókat sem találták meg. Három nagyon fiatal, jó ha a húszas éveik legelejét taposó sporikat egy rossz szó sem érheti. Felüdülés volt végre egy jól levezényelt mérkőzést látni a legutóbbi szarvasi és szentandrási katasztrofális ítélkezés után.

A vendégek gyakorlatilag akadály nélkül szervezhették támadásaikat, amik szerencsére nem eredményeztek újabb gólt. A 64. percben egy támadásunk után a labda a vendégek hálójába került, de a játékvezető belefújt az akcióba. És még erre sem szabadult el a pokol sem a pályán sem a nézőtéren! A három fiatal játékvezető jó ítélkezéssel kivívta a tiszteletet. Kapusunk, Szegi Gábor, viszont előbb-utóbb ki fogja húzni a gyufát a hazai szurkolóknál. Nem véd rosszul, de szeret nagyképűen szerepelni. A szurkolók nem először jelezték neki, hogy kevesebb show-elemmel is beérnék, a kevesebb dumához viszont ragaszkodnának.

A 67. percben Kovács Norbert csapatkapitányhoz méltó nyugalommal tisztázott egy igen veszélyes helyzetben a kapunk előtt. A 85. percben jutott nekünk is egy helyzet. Mochnács lövése túljutott a kapuson, de a kapufán sajnos nem. Hatalmas szerencse mentette meg a vendégeket a második góltól, de tegyük a szívünkre a kezünket, és valljuk be, játékunk alapján számunkra kedvező 1:1-es eredmény született született.

A Hunyadi a következő felállásban lépett pályára: Szegi Gábor (k), Borgulya János, Barna László, Rusz Zoltán, Kovács Norbert, Mochnács Tamás, Rácz Attila, Rácz Rajmund, Laluska Balázs, Tóth János, Kiss László

Cserék: Bódi László, Bagi László, Szabó Ferenc, Petrás Bence

Varga László edző: Mai helyzetünkben úgy érzem fontos pontot szereztünk.

Vélemény, hozzászólás?

120423szuhaj

Akt Tessedik születésnapjára

120423nora

It’s a kind of magic