in

Szarvasi Prima-díjas

121018prima

121018primaCseh István gitárművész, Lenkefi Zoltán és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, valamint a Sárrét 100 Tagú Együttese vehették át idén a Békés megyei Prima-díjakat, a VOSZ által megszervezett 2012. évi VOSZ Gálán.

Az október 12-én, ezúttal Szeghalom városában megtartott ünnepségen jelen volt Dr. Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára, Farkas Zoltán, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének részéről pedig Dr. Dávid Ferenc, főtitkár, Dr. Lits József az Ellenőrző Bizottság elnöke és Czomba Csaba a VOSZ soros elnöke is.

A Prima Primissima országos elismerés területi változatát idén hetedik alkalommal nyújtotta át a Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezete. A Prima-díjak mellett az est keretében adták át a kiváló vállalkozói dicséreteket, melyet Fehér Antal körösladányi, Mester Csaba szeghalmi, Nagy Ferenc dévaványai, Szabó László vésztői, Tárnok János gyulai és Simon Lajos sarkadi vállalkozók vehettek át. Az Erste Bank különdíját pedig a szeghalmi Szabó László szikvízkészítő-mester kapta meg.

Békés megye kiváló mesterei lettek: a vendéglátásban dolgozó vésztői Kurucsó Elek, a szeghalmi építési vállalkozó Blaskó György, a neves füzesgyarmati hintókészítő Galambos Sándor, a gumijavító Berke József Szeghalomról, a dévaványai hentes Vetési István, és a HATI cukrászda tulajdonosai Tóth Lajos és Tóthné Csábi Katalin Füzesgyarmatról.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége hagyományosan a fővárosban adományozza oda a kiváló vállalkozó elismerést, melyre a megyei szervezet idén a békéscsabai Bora Imrét és a szeghalmi dr. Kádár Gyulát terjeszti fel. A megyei tagozat média különdíját Szekeres András újságíró vehette át.

Dr. Völner Pál államtitkártól vehetett át dicséretet két olyan cég is, akik harminc éve kezdték meg működésüket és mára jelentős foglalkoztatókká fejlődtek, így Bődi János, a szarvasi Integrál Építőipari Zrt. elnök-vezérigazgatója, illetve Layer István, a szeghalmi Layer Kft. ügyvezetője.

Azt est során és a díjátadások között kiváló előadók szórakoztatták a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

121018kezi

Nem voltak azonos súlycsoportban

121018arbo

Tüzelő a Pepikertből