Connect with us

Sport

3:2-re nyert a Csabacsűd, a tankönyvosztás viszont elmarad

Ahogy azt a csabacsűdi mérkőzés előtt vasárnap délután a hangosbemondón kihirdették, a hétfői és a keddi tankönyvosztás elmarad, mert a tankönyvszállítmány nem érkezett meg.

A kezdeti tapogatózáson hamar túlesett mindkét fél a Csabacsűd SE-Gyomaendrődi FC mérkőzésen. Az első félidő elején hol az egyik, hol a másik térfélen folyt. A 15 percben Borgulya Tamás emelkedett a kapus ellenében ígéretesen, de a bíró lefújta. Borgulya “Hát ez hogy…?” befejezetlen kérdésére Mozsár Gergely játékvezető borzasztó egyszerű választ adott: “Úgy, hogy én azt mondtam. Nem dumál és jön vissza!”. Egyszerű. Nem volt gyerekszobája. És még igaza sem.

A 30. percben kisebb szakmai vita bontakozott ki a gyomaendrődi csapatkapitány és a szurkolók között, akik át akarták venni az edző szerepét. Apróbb sértődések árán, de elsimult a dolog.

A 37. percben a csabacsűdi csapatkapitány, Sajben Gábor, szépen tartotta meg a labdát és lőtt kapura. Sajnos nem befolyásolta az eredmény, viszont teljesen úgy tűnt, hogy a vendégek feladták támadó játékukat, és inkább a védelemre koncentrálnak. Egy perc múlva Ismét Sajben érkezett, de ezúttal 1:0-ra módosította az állást. Ez maradt a félidő eredménye is. Miután a 69. percben Borgulya Tamás belőtte a hazaiak második gólját is, a Csabacsűd már a zsebében érezhette a három pontot. Aztán a második félidő vége felé a gyomaendrődiek lábra kaptak, és két perc alatt Boér és Werle góljaival kiegyenlítettek. A 3:2-es végeredményt Sajben állította be a 91. percben.

Csabacsűd SE: Harman József Ákos, Sajben Gábor, Sonkoly Lajos (80′ Szilágyi Balázs), Petykó Adrián, Sovány Pál, Gombár Attila (92 András Attila Xavér), Kis Mátyás, Szilágyi Dániel, Medvegy Ákos, Varga Tamás, Borgulya Tamás

Nem kapott játéklehetőséget: Nagy Zoltán, Kasnyik Dávid, Gulyás Ádám, Virág Imre

Kispad: Balázs István Gábor, Hajdu István

Gyomaendrődi FC: Kádas Gábor, Takács János Dávid, Farkasinszki László, Pántya Sándor, Mracskó Dávid (75′ Boér Zsolt), Bányai Richárd, Toldi Balázs, Farkas János, Szabó Márkó, Erdőssi Gyula, Werle Tibor (89′ Farkas Krisztián)

Nem kaptak játéklehetőséget: Mihalecz István, Kiszely Márk Béla, Raffael Henrik, Kurilla Viktor

Kispad: Árgyelán János, Ürge Jenő

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs) A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Pokoli melegben zajlott a 3. forduló

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2013. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect