in , ,

Bemutatkozott a Jobbik három jelöltje

Pósa Zsolt, Gajdos Attila és Kovács Ádám

A Jobbik három körzetben, a 4-esben, a 7-esben és a 8-asban indított képviselő-jelöltjét mutatta be Gajdos Attila keddi sajtótájékoztatóján.

Saját vállalandó körzetével, a 4-essel kapcsolatban elmondta, hogy az elmúlt heti esőzések során voltak gondok a vízelvezetéssel. Ő ott volt, látta a problémát, és igyekezett segíteni a védekezésben. Úgy látja, a belvíz visszatérő neuralgikus pontja a körzetnek. Karbantartások rendszerességét, kapacitást, ill. szivattyúteljesítményt kell növelni. Pozitív tapasztalata volt, hogy a lakosság nem csak várta a hatóságokat, hanem elkezdték a probléma megoldását. Az eggyel korábbi képviselő, Galambos Imre képviselő munkáját kívánja folytatni, aki rendszeresen járt a körzetben. Ha megválasztják, ő is így fog tenni, a telefonszáma nem lesz titkos, ígérte. A Szentesi úti lakóparknál szeretné, ha megépülnének az önkormányzat által korábban ígért bérlakások, a bolt és a játszótér.

A 7-es körzetben induló Pósa Zsoltot is ő mutatta be. A 44 éves vállalkozó a körzetben lakik évtizedek óta, nős, egy gyermek édesapja. A városszéli körzetben fontosnak tartja a járdák és utak rendbetételét most, hogy a belső részek elkészültek. A körzetben működő aszfaltüzem szaghatása komoly problémát jelent az ott élők számára. Rá fogja kényszeríteni arra, hogy betartsa az engedélyezett technológiát.

A 29 éves Kovács Ádám, aki a külterületeket felölelő 8-as körzetben indul, maga mutatkozott be. Végzettségét tekintve humán erőforrás menedzser, amit a Zsigmond Király Főiskolán szerzett. Jelenleg is az Ifjúsági és sportbizottság külsős tagja. Fontosnak tartja, hogy Kákáig érjen a kerékpárút. A biogázüzemmel kapcsolatos szagproblémák megszüntetését ígéri. A cigányság egy részéhez köthető a lakosság biztonságérzetének csökkenése, aminek visszaállításáért tenni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Babák Mihály: ez a város sikeres volt az elmúlt négy évben

Mit hoz vajon a holnap a Szent András Sörfőzdének?