in , ,

Virág mesterhármasa is kevés volt a Hunyadinak a pontszerzéshez

Virág Imre gólja

Sajnos a megyei II. osztályban az U20-asoknál a bajnokavatás még várat magára. A tabellát vezető Hunyadi korábbi hatpontos előnye már csak egyre olvadt a hétvégén, amikor második helyen érkező trónkövetelő, a Sarkadi Kinizsi 2-3-as végeredmény mellett elvitte a három pontot a szentandrási ifik elől.

A tabella második helyén álló sarkadi felnőttek is megkeserítették a Hunyadi életét. A mezőny legnagyobb pozitív gólkülönbségével érkező vendégek a 18. percben dr. Bányai Tibor góljával megszerezték a vezetést. Szerencsére 10 percen belül Virág Imrétől megérkezett rá a válasz, így a csapatok döntetlennel vonulhattak az öltözőbe pihenni a félidő végén.

A második félidőben úgy nézett ki, hogy a Hunyadi magára talált. A 60. percben már 4-2-re vezettek Balogh Martin és Öpi két további góljával, igaz a 62. percben eggyel csökkentették a hátrányukat a vendégek. Ezzel az eredménnyel ki is egyeztek volna a szentandrásiak.

Aztán a 70. percben elpattant valami a szurkolók és a Hunyadi hátvédsora között. A szentandrási szurkolók folyamatosan elégedetlenségüknek adtak hangot a saját védelmükkel kapcsolatban, mire Bobvos Ferenc cserét kért és lement a szurkolók közé megvitatni a tényállást.

Itt sajnos megszakadt a góllövés fonala is a hazai oldalon, de az a 4-3 vállalható eredmény lett volna. A baj az volt, hogy az utolsó 20 percben Légrádi Attilának háromszor kellett kikotornia a labdát a hálóból.

A gólokra képes csatársor már összeállt, de a védelmen mindenképp erősítenie kell Varga László edzőnek a következő szezonra.

Békésszentandrás HMSE – Sarkadi Kinizsi LE 4-6 (1-1)

Hunyadi: Légrádi Attila, Bencsik Attila, Bobvos Ferenc (70’ Kiss Tibor), Sonkoly Lajos, Balogh Martin, Rácz Attila (80’ Bagi László), Lovas Attila, Lós István, Kovács Norbert, Virág Imre, Tóth Attila. Csere: Bencsik Imre, Wéber Csaba

Kispad: Varga László

Vélemény, hozzászólás?

Bodonyi Dóra meglepte a briteket 5000-en

Országos elismerés a szarvasi Körös Televíziónak