in , ,

Három filmmel, plusz a Vissza a jövőbe cíművel várják a moziban a filmrajongókat

A szünidő hátralevő részében, 29-30-31-én rendezik meg a Halloween Day-t a Cervinus Teátrumban. Ebben az akcióban szerepel a Libabőr, a Bíborhegy és az Utolsó boszorkányvadász című film. Akik a háromból kettőre jegyet váltanak, ráadásként megnézhetik a Vissza a jövőbe-trilógia első részét, amit 1985-ben mutattak be. A trilógia aktualitását az adja, hogy a második részében 2015. október 21-ére érkezik meg Marty McFly. Érdekes lenne ismét látni, hogy majd harminc éve mit vizionáltak arról, hogy 2015-ben hogy fogunk élni. A három film szorosan kapcsolódik egymáshoz, így aki tervezi, hogy a többit is megnézi, ne hagyja ki a Halloween Day nyújtotta alkalmat!

A szünidő első felében, az elmúlt három napban szünidei zsibongót rendeztek a Teátrum munkatársai.

– Nagyon jó volt – mondta Markó Anett, a szervezők egyike. – Három napon keresztül tartottunk foglalkozásokat egészen a legkisebbektől kezdve az általános iskolásokig. 500 forintba került a belépő, ami magában foglalta a kézműves foglalkozásokat, a kamarateremben tartott mozgásos órákat, az arcfestést és a csillámtetoválást, valamint két mesét is. A legapróbbak is felmentek labdázni, velem zsonglőrködtek. Az egyik teremben pedig a családsegítőből a legkisebbeknek rendezték be, nekik való játékokkal, színezőkkel. Itt a legapróbbak is megtalálhatták azt, ami őket érdekelte. A Talizmán játékboltból hoztak nagyon sok társasjátékot. Hét asztalnál lehetett játszani. Az egyik játék akkora volt, hogy csak kettőre fért fel. A nap vége felé sorsolás volt, amin apróbb ajándékokat lehetett nyerni, a fődíj pedig egy társasjáték volt.

A hétvégi vetítések 14 órakor kezdődnek. Akikben van elég kitartás, azok akár három filmet is végignézhetnek egy nap alatt. A Libabőr, a Bíborhegy és az Utolsó boszorkányvadász című filmek a borzongást kedvelőknek ajánlott elsősorban, de hát mindjárt itt van Halloween!

Vélemény, hozzászólás?

A tajvani nagykövet látogatást tett a Hungaro-food 2009 szentandrási telephelyén

Szezonzáró Halloween party lesz a Körösvölgyi Állatparkban