Connect with us

Cervinus Teátrum

Három filmmel, plusz a Vissza a jövőbe cíművel várják a moziban a filmrajongókat

A szünidő hátralevő részében, 29-30-31-én rendezik meg a Halloween Day-t a Cervinus Teátrumban. Ebben az akcióban szerepel a Libabőr, a Bíborhegy és az Utolsó boszorkányvadász című film. Akik a háromból kettőre jegyet váltanak, ráadásként megnézhetik a Vissza a jövőbe-trilógia első részét, amit 1985-ben mutattak be. A trilógia aktualitását az adja, hogy a második részében 2015. október 21-ére érkezik meg Marty McFly. Érdekes lenne ismét látni, hogy majd harminc éve mit vizionáltak arról, hogy 2015-ben hogy fogunk élni. A három film szorosan kapcsolódik egymáshoz, így aki tervezi, hogy a többit is megnézi, ne hagyja ki a Halloween Day nyújtotta alkalmat!

A szünidő első felében, az elmúlt három napban szünidei zsibongót rendeztek a Teátrum munkatársai.

– Nagyon jó volt – mondta Markó Anett, a szervezők egyike. – Három napon keresztül tartottunk foglalkozásokat egészen a legkisebbektől kezdve az általános iskolásokig. 500 forintba került a belépő, ami magában foglalta a kézműves foglalkozásokat, a kamarateremben tartott mozgásos órákat, az arcfestést és a csillámtetoválást, valamint két mesét is. A legapróbbak is felmentek labdázni, velem zsonglőrködtek. Az egyik teremben pedig a családsegítőből a legkisebbeknek rendezték be, nekik való játékokkal, színezőkkel. Itt a legapróbbak is megtalálhatták azt, ami őket érdekelte. A Talizmán játékboltból hoztak nagyon sok társasjátékot. Hét asztalnál lehetett játszani. Az egyik játék akkora volt, hogy csak kettőre fért fel. A nap vége felé sorsolás volt, amin apróbb ajándékokat lehetett nyerni, a fődíj pedig egy társasjáték volt.

A hétvégi vetítések 14 órakor kezdődnek. Akikben van elég kitartás, azok akár három filmet is végignézhetnek egy nap alatt. A Libabőr, a Bíborhegy és az Utolsó boszorkányvadász című filmek a borzongást kedvelőknek ajánlott elsősorban, de hát mindjárt itt van Halloween!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Tatár Bianka és Gulyás Levente az online interjú során (Fotó: Babák Zoltán) Tatár Bianka és Gulyás Levente az online interjú során (Fotó: Babák Zoltán)

Társak az életben, társak a zenében

Színház

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Házasság, szerelem, féltékenység

Színház

Belinszki Zoltán interjút ad a Körös TV stábjának a Twist Olivér olvasópróbájának a szünetében 2020. október 26-án (Fotó: Babák Zoltán) Belinszki Zoltán interjút ad a Körös TV stábjának a Twist Olivér olvasópróbájának a szünetében 2020. október 26-án (Fotó: Babák Zoltán)

Ahol a szavak véget érnek, ott kezdődik a dal

Internew

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Twist Olivér ősbemutóra készül a Cervinus

Színház

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2015. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect